Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomažemo udomiti

Šupa im je dom, u njoj su došli na svijet

Foto: Privatni album
1/5
30.11.2017.
u 17:57

Imaju tek mjesec i pol, jako su plahi i ne prilaze, čak ni kad im se donese hrana, za informacije o udomljavanju zovite na 095/81-40-775

Nemaju još ni ime, a ne znaju ni tko im je tata. Njihova mama sigurnost je pronašla u jednom dvorištu iz kojeg je nitko nije istjerao.

U tom dvorištu, u staroj šupi, i oni su došli na svijet. U njoj su prvi put otvorili oči, napravili prve korake, počeli sami jesti. Brinula se njihova mama dobro za njih, a sad joj u tome pomaže i susjeda koja ih hrani. Jer čovjek koji stanuje u istom dvorištu za četveronošce uopće ne mari. Ne smetaju mu, ali ih ni ne vidi.

Plahi su i ne prilaze čak ni ruci koja ih hrani, jedu tek kad osjete da su sigurni. Imaju oko mjesec i pol dana i bit će manjeg rasta. Baš kao i njihova mama koja ima dvije godine. I ona sama traži siguran dom. Možete li im pomoći, ili ih želite udomiti, nazovite 095/81-40-775. Trenutno su u Novoj Gradiški.

Ključne riječi

Komentara 1

RI
ribar110
15:00 01.12.2017.

Inace psi na svijet dolaze u hotelima sa pet zvijezda i svi redom znaju ime oca i datum rodenja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije