Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Htjela biti zvijezda'

Sunitin otac: Nismo se slagali, ali ne vjerujem da bi namjerno ubila čovjeka

Sunita Hindić-Bošnjaković
Foto: Privatni album, Denis Kapetanović/PIXSELL
1/6
09.10.2019.
u 08:38

- Bio sam gore u tužilaštvu, ali mi nisu dozvolili da je vidim. Dobila je 30 dana pritvora - rekao je Esad Hindić

Oglasio se otac Sunite Hindić-Bošnjaković, 21-godišnje starlete iz BiH koju se sumnjiči za prošlotjedno ubojstvo poduzetnika Nine Ivankovića kod Mostara.

- Bio sam gore (Mostar, op. a.) u tužilaštvu, ali mi nisu dozvolili da je vidim. Dobila je 30 dana pritvora - rekao je Esad Hindić za Avaz nakon što je pokušao posjetiti kćer u pritvoru.

Dodao je kako nije bio u najboljim odnosima sa Sunitom, ali i da vjeruje u svaku riječ koju je izgovorila tijekom saslušanja.

Foto: Denis Kapetanović/PIXSELL

Ona je, prema navodima u bh. medijima, rekla kako se samo igrala pištoljem, koji je slučajno opalio.

Privedena je tijekom vikenda s nogama u gipsu, a navodno je policiji rekla da je skočila s balkona.

- Znam samo da postoje svjedoci koji su vidjeli Sunitu kako ide od sobe do sobe i govori da je Nino ranjen, da mu treba pomoć... Neka sud sve ispita - poručuje Esad Hindić.

- Ona je oduvijek htjela biti velika zvijezda, a ja se s tim nisam slagao. Zato se nismo viđali... Ali ne vjerujem da je u stanju namjerno ubiti čovjeka. U medijima sam pročitao da je i ranije imala problema sa zakonom... Nisam upućen u odnos Sunite i tog gospodina. Mogu samo reći da mi je žao. Kamo sreće da je makar ranjen, da je preživio - rekao je Hindić, dodajući da želi da javnost, a prije svega obitelj ubijenog znaju da on nije "džukela".

Kaže da je htio otići na sahranu, ali da ga je bilo strah, te je izrazio sućut.

Komentara 1

HR
hrkljusic
08:55 09.10.2019.

Ups, pa ovaj pistolj zaista puca, tko bi to reko?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije