Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
produljen istražni zatvor

Suniti Hindić ukinuta presuda: Ubila je ugostitelja u Mostaru i tijekom bijega slomila noge

Foto: Denis Kapetanovic/Pixsell
1/5
17.02.2021.
u 14:57

Prema optužnici, Hindić se tereti za ubojstvo s namjerom dok je u presudi navedeno da je ubojstvo počinjeno iz nehaja

Vrhovni sud Federacije Bosne i Hercegovine ukinuo je presudu kojom je Sunita Hindić (22) osuđena na tri i pol godine zatvora zbog ubojstva mostarskog ugostitelja Nine Ivanković (55) te joj je produljen istražni zatvor. 

Odvjetnica Nada Dalipagić koja zastupa Hindić, potvrdila je za Avaz.ba produljenje pritvora. 

Vrhovni sud prihvatio je žalbu tužiteljstva koja je podnesena zbog pogrešno i nepotpuno utvrđenih činjenica. Prema optužnici, Hindić se tereti za ubojstvo s namjerom dok je u presudi navedeno da je ubojstvo počinjeno iz nehaja

Hindić je 20. siječnja, kada se na Vrhovnom sudu razmatrala žalba Tužiteljstva, rekla da nije namjeravala ubiti Ivankovića.

05.10.2019., Mostar, BIH - Bivsa Miss Hercegovacko-neretvanske zupanije Sunita Hindic-Bosnjakovic osumnjicena za ubojstvo mostarskog ugostitelja Nine Ivankovica, privedena u Tuziteljstvo HNZ-a Photo: Denis Kapetanovic/PIXSELL
Foto: Denis Kapetanovic/PIXSELL

- Bili smo u ljubavnoj vezi godinu dana, on je volio mene i ja njega. Isprva smo vezu skrivali jer je bio oženjen. Tada me kasnije svima predstavio kao djevojku. S Ninom sam zatrudnjela u ožujku, ali imala sam spontani zbog koje smo bili nesretni. Bili smo zaljubljeni, ne bi mi palo na pamet učiniti nešto takvo - rekla je tada. 

Ubojstvo je počinila 4. listopada 2019. godine u motelu kod Mostara. Prilikom bijega, skočila je terase i slomila obje noge. 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
20:38 17.02.2021.

reko je da nema knjigu žalbe i počeo nešto mudrovat, mislo je da je strankinja...

BA
bardonkaldian
20:42 17.02.2021.

Koje sirove strasti ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije