Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUNČAN VIKEND

Sunčano i toplo do utorka, a onda ponovno kratkotrajno zahlađenje i kiša

Zagreb: Građani uživali u proljetnom popodnevu
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/2
10.04.2021.
u 08:22

Na području cijele Hrvatske subota će biti sunčana, na moru i u gorju s nešto jačim vjetrom

Ovaj proljetni vikend diljem cijele Hrvatske obilježit će sunčano i djelomično sunčano vrijeme uz slab i umjeren vjetar. Zahlađenje nas ponovno očekuje oko utorka, u gorju je moguć i snijeg, no samo kratkotrajno jer će ubrzo ponovno zatopliti, prenosi HRT.

Na području cijele Hrvatske subota će biti sunčana, na moru i u gorju s nešto jačim vjetrom, a najveća dnevna temperatura kretat će se između 14 i 18 Celzijevih stupnjeva.

U gorju još na nekim mjestima može biti malo mraza, a u Gorskom kotaru i na širem riječkom području tijekom dana može pasti malo kiše.

Iduća dva dana na kopnu će također biti sunčana, no oblačnije će biti u nedjelju kada se mjestimice može očekivati i malo kiše. U utorak ponovno stiže zahlađenje uz kišu, a u gorju može pasti i malo snijega.

Jadran će do utorka također biti stabilan, a u utorak se može očekivati kiša. Sjeverni Jadran popratit će kiša i prije toga, a krajem utorka na tom području zapuhat će jaka bura.

Hladna fronta napravila je pravu zimsku idilu u Otočcu: Pogledajte bajkovite prizore!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije