Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Sumnjate da vaš partner, cimer ili netko od članova obitelji koristi drogu?

Institut za medicinska istraživanja i medicinu rada
Foto: PR FOTO
1/25
PR
Autor
PR članak
21.11.2016.
u 08:00

Provjerite kako brzo, anonimno i pouzdano to možete dokazati na Institutu za medicinska istraživanja i medicinu rada u Zagrebu.

Institut za medicinska istraživanja i medicinu rada (IMI) organizira manifestaciju Dani otvorenih vrata koja će se održati 24. i 25. studenog 2016. godine na adresi Ksaverska cesta 2 u Zagrebu, s ciljem informiranja šire javnosti o znanstvenim i primijenjenim istraživanjima Instituta u području znanosti o zračenju, toksikologije, profesionalnih bolesti, higijene okoliša, detekcije narkotika i kontrole otrovanja. Detaljni program događanja dostupan je na web stranici.

Prvoga dana događanja održat će se javni seminar s temama o statusu profesionalnih oboljenja, zdravlju i zaštiti kože zaposlenika obrtničkih zanimanja te o zdravstvenim aspektima kronične izloženosti niskim dozama pesticida ili arsena u vodi za piće. Institutska 24-satna služba informiranja Centar za kontrolu otrovanja na seminaru će predstaviti svoje aktivnosti i iznijeti statistiku zaprimljenih poziva.

Sudjelovanje na seminaru preporuča se djelatnicima zaposlenim u zdravstvu, sektoru osobnih usluga, službama za sigurnost i zaštitu na radu, odgojno-obrazovnim i srodnim istraživačkim ustanovama. Sudjelovanje na seminaru bodovano je odlukom Hrvatske liječničke komore. 

Želite prijaviti greške?