Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Višnjan

Sumnja se da je mladi par preminuo zbog trovanja ugljičnim monoksidom

mladi par
Foto: Facebook
27.10.2015.
u 16:16

Policija je potvrdila da su u agroturizmu obavljeni izvidi, između ostalog i tehničko vještačenje dimovodnog sustava

Uzrok smrti dvoje mladih Porečana, Patrika Blaška (27) i njegove djevojke Lare Nikolić (22) , koji su u nedjelju prijepodne pronađeni mrtvi u sobi agroturizma Milena u Bačvi kraj Višnjana, znat će se nakon dobivenih nalaza toksikoloških i histoloških vještačenja na izuzetim biološkim uzorcima,  izvijestila je danas PU istarska nakon što su se pojavile neslužbene  informacije  da je mladi par najvjerojatnije umro zbog trovanja ugljičnim monoksidom.

Policija je potvrdila da su u  agroturizmu obavljeni izvidi, između ostalog  i tehničko vještačenje dimovodnog sustava, no kako nalaz tog vještačenja još nije gotov, nema ni službene potvrde da je riječ o trovanju plinom.  Po otkriću strašne tragedije bila su  krenula nagađanja da je dvoje mladih umrlo zbog predoziranja nekom drogom, no za mladi par, prema pričanju njihovih prijatelja i rodbine, nitko nikad nije čuo ni znao da bi bili konzumenti narkotika, niti su kao takvi evidentirani u policiji.  

Mladić i djevojka bili su gosti na vjenčanju prijatelja u agroturizmu prethodne večeri, a nakon slavlja pošli su na spavanje u sobu u potkrovlju. Kad se ujutro nisu pojavili na doručku, prijatelj ih je krenuo potražiti. Kucanje na vrata ostalo je bez odgovora, a u sobi je mladića zatekao strašan prizor. 

>> Ni nakon obdukcije ne znaju uzrok smrti: Mladi par umro nakon vjenčanja od nove smjese narkotika?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije