Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJAVLJEN I VOZAČ

Suluda vožnja kod Koprivnice: Pijani suvozač iskočio iz jurećeg automobila

Policija - ilustracija
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
02.03.2020.
u 08:46

Vozač je u bolnici napuhao 1,39, a njegov prijatelj suvozač čak 2,63 promila alkohola. Bilo je 9.40 sati ujutro…

Pijani suvozač (38) ničim izazvan iskočio je iz jurećeg automobila na južnoj koprivničkoj obilaznici. U bolnici su mu izmjerili 2,63 promila alkohola.

No, pijan je bio i vozač (37), njegov prijatelj, koji je upravljao automobilom u petak oko 9.40 sati obilaznicom u smjeru prigradskog naselja Štaglinca. On je napuhao 1,39 promila.

Gdje su se tako rano uspjeli ‘nakresati’ i kamo su se zaputili – nije poznato. No, poznato je da nisu daleko dospjeli. Vozač je na koncu prijatelja morao voziti u bolnicu pa su obojica prekršajno prijavljena.

Da stvar bude gora, ustanovljeno je kako je automobilom upravljao dok mu je vozačka dozvola istekla, pa ga čega drastična kazna.

“Na prednjem sjedalu bio je 38-godišnjak pod utjecajem alkohola od 2,63 promila, koji nije koristio sigurnosni pojas te je ometao vozača u vožnji. U jednom trenutku otvorio je svoja vrata i u vožnji iskočio u desni odvodni kanal.

Vozač je putnika prevezao u Opću bolnicu gdje su mu utvrđene lake tjelesne ozljede. Protiv vozača i suvozača bit će pokrenut prekršajni postupak”, priopćili su u ponedjeljak iz koprivničke policije.

Video - Divljao po autocesti i vozaču prijetio palicom

Komentara 1

AL
alfich
09:41 02.03.2020.

Admine, daj blokiraj ove robotske profile i onemogući im da objavljuju svoje porno stranice !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije