Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što se zapravo zbilo

Novi detalji o incidentu u Zaprešiću: pijan se bacio na auto pa završio u bolnici

Incident u Zaprešiću
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/6
23.09.2018.
u 12:25

Ozlijeđenom je liječnička pomoć pružena u KB Sveti duh, a drugi sudionik sam se prijavio u službene prostorije policije u Zaprešiću

Muškarac (25) završio je u bolnici nakon incidenta koji se jutros dogodio u Zaprešiću, doznajemo u PU zagrebačkoj.

Prema prvim informacijama bilo je došlo do sukoba nakon kojeg se jedna osoba u drugu zaletjela autom, ali nove informacije koje smo doznali od policije oko 12.20 sati govore da je ozlijeđena osoba zapravo skočila na auto.

Pogledajte video s mjesta incidenta:

- Utvrđeno je da je osoba koja je ozlijeđena (25) bila pod utjecajem alkohola, vjerojatno i nekakvih opijata. Počeo se nekontrolirano ponašati i skočio je na auto. Auto ga je pokušao izbjeći, ali nije uspio. Vozač je bio trijezan, nije bio pod utjecajem alkohola i sam je došao u policijsku postaju - rekli su nam u PUZ-u.

Dojava o sukobu u Tržnoj ulici zaprimljena je jutros oko 5 sati. 

Ozlijeđenom je liječnička pomoć pružena u KB Sveti duh, a drugi sudionik sam se prijavio u službene prostorije policije u Zaprešiću.

Pogledajte video s mjesta pucnjave u Vukovarskoj u Zagrebu:

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar gordi
gordi
12:30 23.09.2018.

bravo otkad Zaprešićem vladaju Dezerter Turk,Božinović potomak roditelja komunista,Šoštarić, koji je HDZ ove zastupnike stavljao na listu a koji su novac namjenjen hitnoj prosljedili savjetnicima,Slatkoviču(inače pomočnom radniku u Karbonu) prije ulaska u HDZ....rata vidio nije ko i večina gradskih zastupnika...200 beskorisnih uhljeba zaposlenih preko veze u gradu ..Šimunići otac i sin zaposleni jel im je otac Zvonko Šimunić bio čelnik HSS sa 48 članova ali Turku je trebao za koaliciju...zemljište uz prugu prodavano kao građevinsko..obilaznica koja ne vodi nikud...USKOK je li ovo dosta za istragu kriminala u Zaprešiću?...čelnik HSPa kao i čelnica HNSa dobivali preko 8 000 kuna za savjetnike npr. sliv rijeke Save....

ZD
zdepar
16:46 23.09.2018.

a kako je reagirala hitna, ajmo malo protestirati, lil je sada pre hladno

Avatar burgos1948
burgos1948
06:39 24.09.2018.

Zaprešiću bi trebalo nadjenuti nadimak Texas sa šerifima na čelu .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije