Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG PET AMBALAŽE

Sukob u zadarskom trgovačkom centru: 16-godišnjakinja udarila zaštitara bocom u glavu

PET ambalaža
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
21.07.2017.
u 11:24

Sinoć su se 17-godišnjak i 16-godišnjakinja zbog otkupa PET ambalaže sukobili sa zaposlenicima tog centra, a potom su fizički napali 50-godišnjeg zaštitara kojeg je maloljetnica udarila u glavu staklenom bocom i lakše ga ozlijedila.

U prostoru jednog od trgovačkih centra u Zadru, sinoć su se 17-godišnjak i 16-godišnjakinja zbog otkupa PET ambalaže sukobili sa zaposlenicima tog centra, a potom su fizički napali 50-godišnjeg zaštitara kojeg je maloljetnica udarila u glavu staklenom bocom i lakše ga ozlijedila.

Kako je  priopćila PU zadarska, nakon dovršenog istraživanja, protiv maloljetnih napadača podnosi se optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira, a za 16-godišnjakinju i posebno izvješće Državnom odvjetništvu za mladež zbog pokušaja nanošenja teške tjelesne ozljede.

Komentara 7

SA
sargu123
13:08 21.07.2017.

Zaštićena manjina?

MO
modovisisajteMaraschino
17:36 22.07.2017.

plavuša staklenu bocu pokušala prodat pod PET ambalažu?

LA
Lav47
15:47 21.07.2017.

Prodavnice koje ne primaju nazad ambalazu ,a roba kpljena u istoj prodavnici treba zabraniti prodaju.U ovome se narocito istice jedan ''sponzor Hajduka''

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije