Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suđenje za palež vikendice Ortynskog
Povratak na članak

Sukob sutkinje i branitelja: Vama je uvijek bitno kada želite nešto opstruirati

Za požar na vikendici Ortynskog na Braču, u travnju 2017., sudi se Draganu Bakoviću, Milanu Bulatu, Jasmini Huzanić, Mariju Toliću, Zdenku Ivankoviću i Robertu Flačeru

Komentari 5

LA
larala
12:23 30.10.2019.

kakav to čovjek moraš biti da braniš i opravdavaš nasilje samo zato što ćeš na tome zgrnuti hrpe novca. usput, pod hitno zabraniti to odugovlačenje sudskih procesa tobožnjim zahtjevima za izuzeće suca. hoće novog ok, al proces nakon toga treba ubrzati pa da vidimo koliko će njih nastaviti s tom praksom samo zato jer im je novac jedina vodilja.

VL
Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
11:52 30.10.2019.

Kako će tek biti Cvitanu i gospodinu Jeliću za par godina?

VL
DU
Deleted user
14:18 30.10.2019.

razumijem da je teško biti branitelj one piromanke koja je palila šume po Dalmaciji... a isto tako razumijem da nije lako biti sudac koji rješava slučaj paljevine vikendice ex.državnog tužitelja... ima tu puno stvari koje poštene ljude ne zanimaju.....

VL
SV
sveznam1
11:42 30.10.2019.

ortyinski jel to onaj lakej i lik koji veze nema s pravosudem

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.