Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
106 19°C
Povratak na članak

Sukob interesa? Žena u Rocheu, a muž odlučuje o lijekovima

Dobro je da se prije sjednice izuzimam iz rasprave i odlučivanja o lijekovima ove kompanije, kaže Samaržija.
01. rujna 2010. 1780
Popularni
 • Popularni
 • Najstariji
 • Najnoviji
14
 • Psiho21:

  Pucate u krivog čovjeka, a u Povjerenstvu Vam sjedi drastični primjer sukoba interesa psihijatar iz Rijeke, koji drži predavanja za lijekove za koje je pisao i mišljenje i glasao na sjednicama Povjerenstva, skrivajući taj podatak. Sramotno! Pišite o tome!!!

  01. 9. 2010. u 09:31
 • Vito:

  Glavno da smo prodali \"Pliva\"-u strancima pa sad nemamo vlastitu tvornicu lijekova. Niti vlastite istraživače. A \"Pliva\" je bila tvornica koja je moga kupiti sve tvornice lijekova koje sad uvozimo. Sukob interesa? Da, ali ne obiteljski, već mafijaški. Sukobljavaju se ... prikaži još!ju se tvrtke koje uvoze lijekove, a skrivaju svoje zaposlenike u HZZO-u. Jeste li znali da su lijekove protiv padavice izbacili s besplatne liste? Sad ih bolesnici koji boluju od padavice moraju plaćati. Ili plaćaj ili se tresi i slini. Ministar milinović se tako brine o bolesnima. Znam, dajte minuse, ali to neće izbrisati činjenice da su bolesnici još jedne grupe bolesti osuđeni na siromaštvo kupujući lijekove koje su nekad proizvodile hrvatske tvornice zdravlja.

  01. 9. 2010. u 08:26
 • Vito:

  Zanimljivost? Ili? \"Pliva\" - Zagreb \"Krka\" - Novo mesto \"Alkalia\" - Skopje \"Galenika\" - Beograd Iz kojih gradova u Hrvatskoj možemo danas kupiti lijekove?

  01. 9. 2010. u 08:29
 • Vito:

  \"Alkaloid\" - Skopje

  01. 9. 2010. u 08:30
 • scary:

  mislim da novinari ovaj put pretjeruju. ako je izuzet sa vijećanja kad je dotična tvrtka u pitanju, i ako mu je žena tamo zaposlena, ali ne i suvlasnik, stvarno ne vidim problem. no, može bit da sam lakovjerno i naivno ... prikaži još!no čeljade. živi bili pa vidjeli :)

  01. 9. 2010. u 07:37
 • domagistar:

  Po čijem \"receptu\" je profesor u Upravno vijeće HHZO-a imenovao direktora najveće Hrvatske veledrogerije i dali je iz istog \"herbarija\" za direktora HZZO-a trebao biti imenovan bivši direktor Plive ???

  01. 9. 2010. u 07:38
 • Contractor:

  Ma dajte molim vas kakav "sukob interesa"??Pa zar ne vidite da je ovdje sve "pošteno i transparentno" kao i kod svih drugih poslova u Hrvatskoj (tuneli, Pelješki most i tako u nedogled)!!!!!Kako samo možete sumnjati kad vidite ovako "pošteno lice" ovog čovjeka??

  01. 9. 2010. u 08:41
 • lauranobilis:

  Arogantnom Hebrangu bi trebalo ponovno pokrenuti istragu oko zataškane afere Shimadzu, a ne da se javlja svojim primitivnim komentarima.

  01. 9. 2010. u 09:05
 • Avatar Moxa
  Moxa:

  Evo jedan primjer lijek za multiplu sklerozu , betainteferon (koji i zapravo nije lijek već samo može usporiti bolest) košta oko 1000 eura mijesečno) , Međutim pojavila se jedana metoda Dr. zambonija koja je za sada najveći korak u liječenju ... prikaži još!ju te bolesti, a naišla je u svijetu kod \"vrhunskih\" neurologa velike kritike. Da vam bude jasnije molio bi vas da odgooglate: CCSVI ili Dr. Zamboni Ima dosta sličnih primjera ali ovo je sada najnoviji i jako aktualan pozdrav

  01. 9. 2010. u 10:21
 • Avatar drInternet
  drInternet:

  *** Klasičan primjer institucionalizirane korupcije! Preko Povjerenstva za lijekove ukrade se više od Hž i HAC-a zajedno. (vidjeti rashodovnu stranu bilance HZZO 2009.) Cinizam dr. Strizirepa govori nam da će nas ovaj ostrići do kože.. Pastir Hebrang je jakoo zadovoljan ... prikaži još!oljan sistemom obzirom ga je sam smislio. Pas mater lopovsku. ^^

  01. 9. 2010. u 10:59
 • Deleted user:

  ma jok kakav sukob interesa toga u nas hrvata nema svi pošteni

  01. 9. 2010. u 14:50
 • -obrisani-:

  Ne poznam dotičnog, ustvari prvi put čujem za njega, ali u to Povjerenstvo treba postaviti dr. Rajka Ostojića, dr.Miranda Mrsića, dr. Borisa Labara i ostale provjerene komuniste pa neće biti laprdanja po novinama.

  01. 9. 2010. u 18:55
 • -obrisani-:

  01.09.2010. u 08:41h Contractor je napisao/la: Ma dajte molim vas kakav \"sukob interesa\"??Pa zar ne vidite da je ovdje sve \"pošteno i transparentno\" kao i kod svih drugih poslova u Hrvatskoj (tuneli, Pelješki most i tako u nedogled)!!!!!Kako samo možete ... prikaži još! sumnjati kad vidite ovako \"pošteno lice\" ovog čovjeka?? --------------------- Kažeš \"pošteno lice\" ? Pretpostavljam da si čuo za Cesara Lombrosoa, pa iako je njegova teorija odbačena kao znanstveno neutemeljena, nema nikakve sumnje da bi kada bi tebe vidio odmah zaključio da se radi o retardiranom gnomu.

  01. 9. 2010. u 19:29
 • torrente:

  doktori su prljava korumpirana stoka. svi su se prodali za par putovanja koje im plati farmaceutska industrija.

  02. 9. 2010. u 08:33
 • Komentiraj, znaš da želiš!

  Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.