Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
96 21°C
  • Vito:

    Glavno da smo prodali \"Pliva\"-u strancima pa sad nemamo vlastitu tvornicu lijekova. Niti vlastite istraživače. A \"Pliva\" je bila tvornica koja je moga kupiti sve tvornice lijekova koje sad uvozimo. Sukob interesa? Da, ali ne obiteljski, već mafijaški. Sukobljavaju se ... prikaži još!ju se tvrtke koje uvoze lijekove, a skrivaju svoje zaposlenike u HZZO-u. Jeste li znali da su lijekove protiv padavice izbacili s besplatne liste? Sad ih bolesnici koji boluju od padavice moraju plaćati. Ili plaćaj ili se tresi i slini. Ministar milinović se tako brine o bolesnima. Znam, dajte minuse, ali to neće izbrisati činjenice da su bolesnici još jedne grupe bolesti osuđeni na siromaštvo kupujući lijekove koje su nekad proizvodile hrvatske tvornice zdravlja.

  • Vito:

    Zanimljivost? Ili? \"Pliva\" - Zagreb \"Krka\" - Novo mesto \"Alkalia\" - Skopje \"Galenika\" - Beograd Iz kojih gradova u Hrvatskoj možemo danas kupiti lijekove?

  • Psiho21:

    Pucate u krivog čovjeka, a u Povjerenstvu Vam sjedi drastični primjer sukoba interesa psihijatar iz Rijeke, koji drži predavanja za lijekove za koje je pisao i mišljenje i glasao na sjednicama Povjerenstva, skrivajući taj podatak. Sramotno! Pišite o tome!!!

Još iz rubrike Vijesti

Život u Italiji
2
Koronavirus U SVIJETU

Italija na ulice šalje 60.000 volontera da nadziru mjere fizičke distance

Zagreb: Konferencija za medije Nacionalnog stožera civilne zaštite
Koronavirus u Hrvatskoj

Stožer: Nemamo novooboljelih. U Koprivnici preminula štićenica Doma za starije

9
Predstavljanje knjige "Kratki espresso" Nine Raspudića
POLITIČKI SUKOB

Raspudić uzvratio Jandrokoviću: Nabrojao njegove 'četiri političke majke'

17