Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reforma na čekanju
Povratak na članak

Sukob Vican – Divjak može raspetljati jedino premijer

Do kraja tjedna ministrica planira uputiti u javnu raspravu novi provedbeni model koji bi joj omogućio da se riješi Dijane Vican

Komentari 78

Avatar tituš
tituš
11:26 22.08.2017.

Divljakuša će morati polomiti kralježnicu da bi istjerala svoje! Počela je lakim, ali prekomjernim granatiranjem na Vican, a nije ona jadna znala da se gđa. Vican utvrdila i to na istini i poštenom hrvatskom pristupu, nadalje idu mlakušasti napadi, poput kamilice, akcije nekih, na koje gđa. Vican kao pametna žena uopće ne reagira. Danas vidimo izvlače se i huškaju sindikati i onaj ljiga ĆIPITS, što će biti slijedeće vidjeti ćemo, svakako nemir je u ministričinom dvorištu. Ona nije niti trebala biti u Vladi i ničim to ne zaslužuje, tako bi joj bila usluga da je iz Vlade otpuste. Bolesne ambicije i poguranci zainteresiranih strana su jako veliki, koji se još ne vide, a gđa. Dijana će ih prokazati i iznijeti na sunce, kao lancun kad stavi na sušenje. Divljakuša mora onim svojim zubima zagristi u kiselo - gnjilu jabuku, pa tako ružan zalogaj i progutati, no ne će uspjeti, jer prava reforma dolazi od pravih ljudi, a ne od ovakvih kao ona. Koliko je jadna neiskusna, a ne zna ni računati pa se zaletila izjavom kako reformu treba depolitizirati, valjda misleći kako će preuzeti u ruke ona koja je tobože nepolitična došla u ministarstvo, a ministarstvo je političko tijelo Vlade .. baj baj, divljakušo, sviđa mi se tvoja upornost, no ne sviđa to što radiš i u što je usmjerena ..

VL
DU
Deleted user
11:13 22.08.2017.

Jokić & Štulhofer opet dejstvuju

VL
DO
Donato
11:19 22.08.2017.

To je ona ministrica koja ima milijune na računu,ona i njen suprug uopće ne koriste plaće,sve ide na stranu u štednju,vidi se da niti jede niti plaća režije kad može toliko uštediti

VL
NJ
nada.jurincic
11:15 22.08.2017.

Divjak je ANTIFA,ženski Jokić.TO triba odstarnit ka strano tilo.

VL
NJ
nada.jurincic
11:15 22.08.2017.

Divjak je ANTIFA,ženski Jokić.TO triba odstarnit ka strano tilo.

VL
DU
Deleted user
12:17 22.08.2017.

Kakve predstave,igre unazad 15 godina oko tzv. reforme u školstvu. Radi se o namjernom opstruiranju,odugovlačenju(sve bivše vlasti su u tome zdušno sudjelovale) bilo kakve reforme u obrazovanju. Ovo su samo trenutni akteri u tom procesu degradacije obrazovanja.Vlast je svjesna da nema sredstava za reformu,škole se raspadaju,nastavna sredstva se svode na tu i tamo nekakav projektor,pametnu ploču,opremanje informatičkih kabineta s doniranom rashodovanom opremom,kreda,ograničena količina papira za fotokopiranje, podjelu zastarjelih tableta nastavnicima,,,,,,

VL
MR
MrkiMedo
12:48 22.08.2017.

Ne kuzim ove, tzv. ljevicare. Do sada su urlali kako obrazovnu reformu treba depolitizirati i dati strucnjacima. Kritizirali su bivseg ministra da se mijesa u refrmu. A sada? Sad bi ministrica trebala biti "sefica" reforme? Znaci, pila naopako. Uvijek onako kako njima pase. Uz svesrdnu pomoc medija! Svaka cast takvoj dosljednosti. Ulijeva povjerenje da ce reforma zaista biti provedena kako treba.

VL
DR
droza
11:41 22.08.2017.

Udaraju ta sluganska pera...

VL
MA
maklin
20:56 22.08.2017.

Ljudi, ajmo se malo svi smiriti i ostaviti stručnjacima da to riješe. Koje li svrhe da se narod stalno svađa međusobno, za sve postoji rješenje pa tako i ovo. Činjenica jest da nam je obrazovanje zapušteno i da smo prema svim statistika EU na samom dnu sa Bugarskom. Svađom to nećemo riješiti.

VL
DR
droza
11:50 22.08.2017.

Članci ove autorice u zadnjih nekoliko dana; Dijana Vican-nisam povezana sa U ime obitelji, Ivo Josipović-Ako se ljevica ne udruži, Kolinda Grabar mogla bi opet biti izabrana, Pali na ispitu, Jakov Sedlar-žalot ću se, nisam poricao holokaust, Izvor iz HNS-a-Ako padne ministrica Divjak, pada Vlada, Može li ova Vlada biti reformska, ako premijer povlači ručnu...itd.itd. Potkopava li ga potkopava

VL
MA
Marko1337
16:39 22.08.2017.

prva i zdanja je premijerova, jer on je odgovran za rad vlade, a drugarica divjak bi mogla zabiti posljednji čavao u lijes hns-a

VL
BA
babaruza
12:39 22.08.2017.

Prica se da bi ta mijenjala svu bivsu grupu i stavila milanovicevu pa zasto smo isli na izbore Cije medije gledamo i ne vjerujemo medijama .ko je za to kriv i pravi kaos KO je Nezavisan tu imamo samo lijevoo i desno mijesa se fizika sa lijeve i narod sa desne.jer nemamo prave izbore gdje neki imaju tri glasa a nisu iz vecinskog pa vlada ucjena u medijama i varaju nas .Pravi se Kaos radi Nepravilnosti u izborima da hrvati nemaju vecinu .Gdje zivimo jadni smo kada se vladajuci ucjenjivaju zato bjezimo vani.

VL
DU
Deleted user
15:29 22.08.2017.

Gđa Vican je prava ženska na pravom mjestu! Ako je uvjet stabilnosti vlade da gđa Divjak provodi reformu solirajući, bolje ići na izbore. Ona nema mandat odlučivati u ime vlade.

VL
DS
ds
12:18 22.08.2017.

Jao,koju nosinu ima ova Divljakuša.Očigledno treba joj i takva kara da ne bude mrzovoljna.

VL
DR
drnema
12:03 22.08.2017.

Svakome tko prati pozornije trendove zadnje dvije-tri godine u hrvatskome društvu, trebalo bi biti jasno da Plenković nema blage veze sa izborima tijela odgovornih za kurikularnu reformu i procedurom izbora osoba odgovornih za provedbu plana. iOd Nacionalnog vijeća, Povjerenstva dodo Ekspertne grupe, većinu članova kandidirale su ultrakonzervativne grupe i institucioje. Od Kaptola, Opusa Dei, Hrasta, U ime obitelji, Grozda . Svim tim članovima zajednička je kleroustaška, vjerska fundamentalistička i nacionalistička platforma i ideologija. Počevši od Nevena Hrvatića ( član Odbora HBK), Valentina Jerković (predsjednica ogranka Hrast u Rijeci, katoliobanka), jednako kao Suzana Vuletić ( KBF), jednako kao Eva Kirchmayer Bilić, ( Hrast) usput i zagovornica zločinačke NDH i zločinačkog pozdrava Za dom spremni, pa ona Ljiljana Klinger koja se javno protivi reformi tvrdeći da je skupa, da je jeftinije djecu držati u neznanju i sa nazorima iz srednjeg vijeka. Tu su još notorna Grozdova, kaptolska i opusdejska domina i zagovornica Vican i Buljan- Culej. A ovim izbor članova tijela za provedbu najvažnije društvene reforme za budućnost Hrvatske, pokopane su sve nade, sva očekivanja za kakvu takvu obačavajuću i održivu budućnost Hrvatske. Zato je na Plenkoviću sudbonosna odluka u izboru pravca kojim Hrvatska treba ići. Braniti dosegnute civilizacijske, demokratske, građanske, antifašističke i sekularne vrijednosti suvremenog civiliziranog svijeta ili ih potirati.

VL
VV
VVJERODOSTOJNO
12:50 22.08.2017.

Domoljube 170, domoljube, baš si velika hrvatina, vjerojatno iz Imotskog, a možda i iz Š. Brijega...... osim što si maštovit, suvisli i naručeni poklopac za komentare, ništa drugo i ne razumiješ.... Kurikularna reforma ( tko god da je provede )vede ) je potrebna da bi naša djeca konačno sa večim optimizmom i uspjehom krenula u svoje školovanje i da bi bili što uspješniji u budučnosti u svom životu pa i bolji i od tvojih srba koje stalno spominješ......... Kada već komentiraš, zamoli svoje naručioce da ti malo pomognu u pisanju odgovora na komentare.... sve najbolje u daljnjem radu.....

VL
MI
MilaKoka
12:15 22.08.2017.

Trolovi. Bljak.

VL
GA
Gastarbeiter2
13:22 22.08.2017.

A to znači da bi premijer konačno morao da donese nekakvu odluku. A donošenja odluku nije njegova jača strani. Quasi diplomatija, puštanje probnih balona, ukidanje odluka ministara, jednom rječju bla, bla, bla je njegova specijalnost. Piši propalo, gubljenje vremena a i nade za mnoge koji upravo pakuju kufere. Kao što reče naša predsjednica, kome se svidja može da ide. Ona će vratiti Hrvate iz Australije u Hrvatsku!

VL
Avatar mama mia
mama mia
12:17 22.08.2017.

Pa on je ovo i zapetljao am pak levo am pak desno

VL
Avatar zizouzi
zizouzi
11:54 22.08.2017.

Ma Rvattne boli više tuki za obrazovanje neke tamo djece, daj ti njima tamo janjetine ili malo okreni odojak još kad krene Tupsonid da reve...pa to ti je kao da si diplomiro i doktoriro u taj čas......Kurikularna reforma se nee može provesti zbog više razloga: zbog nedostatka sredstava...., zbog poluobrazovanih profesora i nastavnika,... zbog nedostatka kvalitetnih predavača prirodnih znanosti..., hrvatskog jezika i stranih jezika..., zbog velikog broja nastavnog osoblja koje bi moglo ostati bez posla i zbog strukture privrede kojoj treba uglavnom nekvalificirana ili priučena radna snaga.......... Ima još razloga.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.