Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zoran Milanović o HNB-u i švicarcima

Šukeri, Karamarki, Sanaderi... mogli su pomoći, ali su šutjeli kao zaliveni

Zoran Milanović
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
12.09.2015.
u 12:12

Austrijskom ministru financija nisam ja kriv što su njihove banke špekulirale i muljale. Ovo neće oštetitit banke, ali će izvući iz jako teškog položaja brojne građane

Premijer Zoran Milanović obišao je novoizgrađeni dječji vrtić u Tisnom na Murteru i komentirao HNB po pitanju švicarca.

– HNB ne odlučuje i oni se u svojoj "dobroj" domobranskoj maniri vode po onoj "ne talasaj", a u biti upozoravaju što se teoretski može dogoditi. HNB može pomoći iako nije nadležna i oni ne odlučuju, a zna se tko je odgovoran. Mogli su pomoći prije Šukeri, Karamarki, Sanaderi, Jandrokovići, ali su šutjeli kao zaliveni kada se to moglo riješiti. Austrijskom ministru financija nisam ja kriv što su njihove banke špekulirale i muljale. Ovo neće oštetitit banke, ali će izvući iz jako teškog položaja brojne građane – rekao je Milanović.

 Premijer je komentirao i tvrdnje HDZ-a i njihova predsjednika Tomislava Karamarka po pitanju švicarca. Rekao je da jedan HDZ-ov zastupnik govori jedno, a Karamarko drugo i da se ne mogu usuglasiti.

– Za Karamarka sam neki dan rekao da se ponaša kao da je agent banaka. Taj se ponaša kao da radi za banke i to za plaću, što je legitimno, ali ako je to tako, neka to kaže – rekao je Milanović i na upit da komentira poziv Tomislava karamaka na kampanju koja nije prljava, rekao je:

– Možda se neke ljude neko vrijeme može varati, ali se ne može varati sve ljude sve vrijeme. Malo se ide s Tuđmanom, pa malo s Mesićem i ljudi to prepoznaju – rekao je Zoran Milanović.

>> Do subote 14.11. stižu niže rate kredita u švicarcima!

Komentara 283

TO
torcidaš
12:43 12.09.2015.

Sto tisuca Hrvata potjerali iz Hrvatske

DU
Deleted user
12:19 12.09.2015.

Uličar, na svoj način, ponovo nekome prodaje "pamet".

TO
torcidaš
12:45 12.09.2015.

Ukrali ste 4 godine i dok se ostali svijet razvijao mi smo svake godine išli sve dublje i dublje u provaliju. Ostavit ce te pustoš iza sebe opljačkanu i osramoćenu zemlju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije