Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izvješće za 2018.
Povratak na članak

Šuker: Većina potpora je nedostupna našim poduzetnicima

Bez obzira na što su protestirana jamstva za brodogradnju poremetila strukturu potpore, upada u oči mali udio ključnih potpora, za mala i srednja poduzeća i zapošljavanje, ističe Branko Grčić (SDP). "Ona čime tek 6 posto ukupnih potpora i to je premalo", kazao je

Komentari 4

DU
Deleted user
12:23 18.10.2019.

Vidi ih. Dva nenadmašna hadezeova bucka u prvom planu. Hadezeov mesar Fiolić je bankrotirao pokušavajući ih nahraniti ali to je bila nemohuća misija. Njihovi apetiti su jednostavno neutaživi.

VL
RP
rpzagreb
11:58 18.10.2019.

Kad vidiš sliku sabora sve je jasno. Sve dok se pojave potpuno novi, obrazovani, stručni i odgovorni ljudi nećemo se maknuti sa ovog dna.

VL
MA
MarkoMaras
14:02 18.10.2019.

Jedino što ima smisla je ukidanje svih potpora. Čak i da nema nikakve korupcije, potpore uništavaju normalno tržište.

VL
AN
antonelić
21:08 18.10.2019.

ovo je proljev ! ... se.u o horizontalnim potporama , a ubijaju bilo kakvo poduzetništvo i tržišnu utakmicu ... pogledajte toga šukera ... na što taj čovjek liči ... toga čovjeka ne možeš nahraniti ...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.