Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši ministar

Šuker: Marić je najbolji izbor za ministra financija

Ivan Šuker
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
21.01.2016.
u 19:32

Na čelo Ministarstva financija dolazi čovjek koji zna što tamo treba raditi i zbog toga je njihov strah najveći, rekao je Šuker

Negdašnji ministar financija Ivan Šuker (HDZ) odbacio je prigovore oporbe zbog izbora Zdravka Marića za novog ministra financija te poručio kako "u ovom trenutku nije bilo boljeg čovjeka za tu dužnost".

Na čelo Ministarstva financija dolazi čovjek koji zna što tamo treba raditi i zbog toga je njihov strah najveći, rekao je Šuker novinarima u Hrvatskom saboru odbacujući prigovore iz oporbe da se financijski sektor osigurao izborom nove hrvatske Vlade, poglavito izborom Marića i mandatara Tihomira Oreškovića.

"Ako ste pročitali danas izvješće Europske komisije, jasno vam je zašto to govore. Na čelo ministarstva dolazi čovjek koji zna što treba, i to je jedini razlog zašto prigovaraju", izjavio je Šuker nakon sjednice saborskog Kluba HDZ-a.

Šuker se pohvalio da je ministarstvo, dok su Marić i on bili u njemu, odlično radilo.

"Mediji i javnost su do trećeg u mjesecu imali izvješće o prihodima i rashodima državnog proračuna. To danas više nemate", rekao je Šuker te istaknuo da struka podupire Marića i da će se red ponovno vratiti u javne financije.

O Mariću govori biranim riječima, kaže da je čovjek koji sutra može sjesti u ministarstvo i odmah početi raditi sa svojim znanjem, obrazovanjem, iskustvom.

"I njegov je prethodnik (Boris Lalovac) rekao za njega da je idealna osoba. Ne vidim sad čemu bacanje blata po čovjeku", rekao je Šuker.

Nakon sjednice HDZ-ova kluba, u Saboru će se sastati klubovi stranaka Domoljubne koalicije i Mosta nezavisnih lista.  

>> Mandatar Tihomir Orešković objavio listu ministara: 'Ovo je Tim's team'

Komentara 6

BJ
Bjelovar112
21:00 21.01.2016.

A što ćeš reć drugo pa tebe su suki tvoji smijenili

SI
siskic
20:24 21.01.2016.

je najbolji za tajkune i faraone kao i hdz-e.

MA
MarMara
22:54 21.01.2016.

Šuki vrati dijaspori milione i + što si zaradio da ne spominjemoo a svi smo nahebali zbog tebe,!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije