Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijatelji iz kluba vidjeli nesreću
Povratak na članak

Suigrači su iz smrskanog auta izvukli jednog kolegu

Matija je jako volio Oskara, cijenio je njegovu požrtvovnost i predanost, zbog toga ga je priključivao kadetima iako je bio pionir.

Komentari 7

DU
Deleted user
23:07 05.06.2018.

Mediji... Imate li imalo postovanja, ne razvlacite ovu tragediju poradi klikova. Povucite clanak kao i moj osvrt.

VL
IL
ilijan
07:54 06.06.2018.

Bože dragi zašto, zašto.... Počivalii u miru božjem istinski dečki!

VL
VI
Vito
08:07 06.06.2018.

svladao umor ::: Da, to je najgore što se može dogoiti svakom tko nakon natjecanja ne želi odmarati nego slavi, a zaboravlja dosadnu vožnju po autoputu koji je ipraktički ubojica svakog umornog vozača. __ Od Šibenika do Zagreba ima 340 km - znači "najmanje" 4 sata vožnje po jednoličnom krajoliku uz dosadnu uspavljujuću buku motora __ Sigurno su krenuli nakon napornog dana, iscrpljeni suncem jdnostavno su zaspali svi u vozilu. __ Žalosno do bola, no to bi, napokon, moralo osvjestiti i organizatore natjecanja i "poslodavce" da natjecateljima osiguraju smještaj za odmor nakon natjecanja, a ne da ih puste "na milist i nemilost" kao da nisu napravili ništa za to natjecanje pa "tko ih šiša" nakon natjecanja, "nisu naša briga". __ Nije prvi niti zadnji put da stradaju sportaši nakon natjecanja, a da organizatori "niti ne trepnu", kamoli da ih netko pita: jeste li im osigurali mjesto odmaranja nakon natjecanja??? __ Barem sat, dva da natjecatelji imaju siguran boravak za odmor prije putovanja "nazad", a ne da se cijeli dan vesele i zaborave na umor. __ Znam znam, sad će me "psovati", ali i sam sam doživio slično nakon natjecanja i pred Zagrebom pa točno znam što je umor vozača - ako ga ne "podbadaš" jednosatvno klone. __ Zato uvijek pored vozača "metnite" nekog tko laprda radi laprdanja, ali to drži vozača budnim. __ Sućut obitelji i svima koji su ih poznavali

VL
VI
Vito
08:23 06.06.2018.

svladao umor ::: __ Organizatorima savjet - pronađite način da sportaši prije povratka s natjecanja moraju barem sat - dva odmarati __ Ili im osigurati profesionalnog vozača koji neće biti umoran na putovanju. __ Sve se može, ako se hoće, samo je pitanje - tko uzima novce??? __ Ovdje mogu slobodno napisati - "hrvatski nogometni savez" je izravno kriv za ovu nesreću. __ "okreće" milijune kuna, dolara, eura, a "nema novaca" za male sportaše nogometaše. __ maminjo je jedan od krivaca koji je zaradio bogateći se na nogometnim talentima, ne dajući novce za sigurna putovanja tih talenata, nego gradeći nebodere za vlastitu korist. __ "dinamo" ima profesionalnog vozača i autobus, dok mali klubovi moraju rabiti privatna vozila svojih članova, a jednaki su pred zakonom o sportu kao "neprofitne" organizacije. __ Naslov je jasan: poginuli igrač i trener Futsal Dinama __ A tko je "glavni u Dinamu??? __ "Putra na glavi" ima i "gradonačelnik" Zagreba - zašto Sportski savez Grada Zagreba nije osigurao prijevoz tih natjecatelja autobusom "dinama", ako ne zet-a??? __ "Dinamo" nije igrao nigdje te subote i nedjelje pa nema nikakvog opravdanja da je "dinamov" autobus bio "zauzet". __ A i Sportski savez Grada Zagreba - odjel "nogometaši" je mogao zamoliti "gradonačelnika" da im "pokloni" ili iznajmi neki stari zet-ov autobus pa to zatim "provede kroz knjige" kao službeno putovanje sportaša nogometaša Futsal Dinama. __ Ili su toliko škrti dane razmišljaju kako 14 sportaša putuje na natjecanja ???

VL
DE
deda1234
08:51 06.06.2018.

Zalosno... Covjek se zapita dali vjerovat u sudbinu... Koliko nadvoznjaka ima na potezu zg karlovac... I oni bas u stuo nadvoznjaka

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.