Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

Policija objavila stravične fotografije nesreće, poginuo mladi nogometaš

Foto: MUP/Facebook
1/15
01.11.2019.
u 12:34

Na mjestu su preminuli mladi vozač i njegov još mlađi suvozač, 18- godišnji Jure Bogdanović, od kojeg su se prijatelji i suigrači iz nogometnog kluba oprostili dirljivom i emotivnom porukom.

Tužna i tragična nesreća u Slavoniji oduzela je dva mlada života, dok njihovi suputnici teško ozlijeđeni leže u bolnici. Sve se zbilo jučer kada je jedan od najgorih neprijatelja u prometu, brzina, smela 21-godišnjeg vozača koji je izgubio kontrolu nad vozilom i zabio se u betonski stup.

Na mjestu su preminuli mladi vozač i njegov još mlađi suvozač, 18- godišnji Jure Bogdanović, od kojeg su se prijatelji i suigrači iz nogometnog kluba oprostili dirljivom i emotivnom porukom.

"Jutro smo započeli primajući tužnu vijest. Naš igrač, junior koji je ove godine zaigrao i za seniore, Jure Bogdanović (18) je sinoć preminuo u prometnoj nesreći. Izražavamo duboku sućut obitelji, rodbini i prijateljima! 21.8.2001. - 31.11.2019. Jure, ostaješ dio naše ekipe! Čuvaj nas odozgor!", stoji u Facebook objavi MNK Brod 035.

Ključne riječi

Komentara 18

IS
istinaizlike
12:49 01.11.2019.

Da pogodim, pio je sok cijelu večer i vozio 25 na sat.

EX
Exar89
13:19 01.11.2019.

Sve je dirljivo i emotivno, svi su tužni sad, ali nitko ih nije na vrijeme zaustavio ili malo podučio nekim stvarima.

Avatar raznosač_pice
raznosač_pice
12:59 01.11.2019.

Sućut obiteljima, pouka ostalima koju nažalost mnogi neće shvatiti jer se to "uvijek događa samo nekom drugom". Izrazito sam bio protiv kad je ukinuto ograničenje snage automobila za mlade vozače. Nažalost vikend za vikendom potvrđuje kako sam u pravu. U moje vrijeme automobili su imali 45-70KS, danas ako nije barem 100 nije ništa. Uvozi se zapadnoeuropski auto otpad koji i dalje može povući, dok je sigurnost i sve ostalo na zadnjem mjestu. Osim toga, ove "ćurprije" tako karakteristične za slavonska sela su jako opasne kod slijetanja. No, da se vozi 50 km/h ni to ne bi bio problem. Sve u svemu, tužno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije