Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLIJEDI SASLUŠANJE
Povratak na članak

Šuicu čeka važan test pred Odborom Euopskog parlamenta

Novoizabrana predsjednica Europske komisije Ursula von der Leyen poslala je prilikom predstavljanja sastava novog kolegija svakom članu svoje ekipe povjerenika pismo u kojem pojašnjava što od njih očekuje u resoru koji im je dodijeljen.

Komentari 4

DU
Deleted user
16:54 02.10.2019.

briga sujicu ....ona je odlicno unovcila svoje sposobnosti....hdzejska hobotnica je prejaka...i sve joj je to omoguceno....eu je sinonim svega loseg i malo dobrog...itd

VL
VA
vadis
18:13 02.10.2019.

Suica je korumpirana, od kud takvo bogatstvo? Plenkovic ju potporuje , to znaci da podrzava korupirane clanove Vlade kao Kuscevica, i cijelu plejadu lopova..

VL
GI
Gips
17:01 02.10.2019.

Kako će past na ispitu

VL
DR
Drazen
17:20 02.10.2019.

Ako su kriteriji takvi da ova ova padne na saslušanju, veći dio kandidata na čelu sa šefovicom U. neće proći, pa tako ni nova komisija. Ako...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.