64 8°C
 • DOBARDAN:

  Da li je tko pomislio da je taj stan mogao kupiti Stijepo Šuica, pomorski kapetan. Neki dan je jedan čovjek naveo da njegov brat na stranom brodu kao časnik strtoja zarađuje 20000 dolara mjesečno. Kapetan zarađuje bar jedan dolar više. ... prikaži još! Kada bi se u priču uključilo i Dubravkinog muža ne bi bilo ništa od priče. E sada ako je nekome krivo koliko njen muž zarađuje neka ide u pomorske kapetane. Dobri kapetani se traže i dobro plaćaju.

 • Diorella:

  U dužno poštovanje regiji koju posebno volim (dubrovačko primorje), no u novac tj. imovinu im ne diraj. Novac je tamo svetinja.

 • Avatar Dévény
  Dévény:

  Prijepori se dakle vode o nacinu na koji su D.Suica i njena obitelj stekli imovinu. D. Suica je politicarka, a u politiku se ne ulazi zbog tamo nekog pomaganja drugima, nego zbog sticanja matrijalne koristi za sebe i familiju. Sve ... prikaži još!e drugo su prazne price. Vazno je samo pogoditi u koju treba stranku, a to je ona koja je na vlasti. I u cemu je onda problem, kad je stvar kristalno jasna? Nacin stjecanja imovine politicara (ne samo HDZ-eovskih, nego svih koji su bili ili jesu u vladajucoj fotelji bez obzira na stranku kojoj pripadaju) je samo stavka u financijskoj bilanci drzave kao cjeline, drzavnih tvrtki i ustanova, i nalazi se tamo kod d u g o v a i g u b i t a k a istih............ Generacije 70tih, 60tih i starije sjecaju se filma " Maratonci trca pocasni krug". U njemu jedan od aktera izgovara recenicu; "Ja sam posteno radio, izlagao sam se opasnosti da me uhvate i oteraju na robiju". Ta, mozda se more reci legendarna recenica doslovno objasnjava porjeklo imovine muljatoropoliticara u lijepoj nasoj i usput i ostalim drzavama nastalima raspadom bivse jugovine.. Najveca je fora sto oni, politicari na vlasti, kad se spomene njihova imovina, u javnosti nesto slicno citiranoj recenici, u javnosti i izjavljuju. Samo dodaju onu cuvenu i vec izlizanu; "ma sve su to podmetanja zavidnika i politickih konkurenata" i ne spominu robiju ili zatvor.

Još iz rubrike Vijesti

Sabor
SLOBODNE RASPRAVE U SABORU

Oporba kritizira najave proširenja javne uprave. Borić uzvraća: SDP je povećavao, mi smanjujemo

Kineska policija
STRAVA

Stravični napad na dječji vrtić: Ozlijeđeno više od 50 ljudi, većinom djeca

KAOS NA ULICAMA

VIDEO Postaje sve gore: Policija bez milosti izudarala trudnicu