Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nastavak suđenja Mamićima
Povratak na članak

'Nije došlo do obračuna prireza na isplate Lovrenu i Modriću jer su u to doba bili nerezidenti'

Nije došlo do obračuna prireza na isplate Dejanu Lovrenu i Luki Modriću jer su igrači u to doba bili nerezidenti – započela je ona. U trenutku obračuna poreza na dohodak na isplatu transfernog obeštećenja, Luka Modrić je, pojasnila je, bio porezni rezident Engleske, a ne Hrvatske.

Komentari 16

DU
Deleted user
13:42 18.12.2017.

Samo prebivalište nije presudno ua utvrđivanje rezidentnosti. Važno je ima li osoba stan/kuću na raspolaganju u Hrvatskoj, važno je ima li obitelj, uzdržava li koga, gdje te osobe imaju prebivalište...puno toga i nekako baš sumnjam da su ispunili sve uvjeteete za utvrđivanje nerezidentnosti. Napokon, tko traži utvrđivanje treba ispuniti propisani upitnik, dati dokaze...a porezna zatim utvrdi (ne)rezidentnost i vrijeme za koje vrijedi status.

VL
Avatar heyhay
heyhay
13:45 18.12.2017.

Nemožete im ništa prevelika je tu lova opljačkana i podjeljena , samo bezveze radite cirkus za javnost kao da je ovo pravna država da odvjetnici zarade i podjele lovu pa da ih pustite na slobodu.To je Hrvatska ,da bar još milijon ljudi pobjegne van nje.

VL
Avatar southman
southman
13:47 18.12.2017.

Lakrdija os sudstva ! " Vještakinja " zaključuje da nije bilo osnove za obračun prireza iako nije sigurna gdje su u to vrijeme Modrić i Lovren bili prijavljeni. Ali ujedno tvrdi da su porezi na dohodak uredno plaćeni ! Pa ako je plaćen porez na dohodak morao je biti plaćen i prirez !?

VL
Avatar comandante
comandante
13:38 18.12.2017.

veeeliki su to kriminalci, ništa vi njima nažalost nemožete!!!

VL
Avatar nekakav
nekakav
13:12 18.12.2017.

i tako su mamić, lovren, modrić, sve radili po zakonu... tko će platiti njima ovo crnilo kojim se na njih nabacalo zadnjih godina? ako vam nije problem bio ugovor nesretnog m schumachera i njegovog managera, zvanog mister 20%, zašto imate problem sa mamićem i njegovim nosom za biznis, za talente, na kojima se može zaraditi? zar zbilja mislite da su svi ko hajduk, o kojeg se ne možemo ne okrznuti kad govorimo o nogometu, koji fula u svakom transferu? čiji 'navijači' bi da u hajduku igraju bili tiči, a u biti im sad igraju stranci, koji nisu nikad bili u dalm zagori, niti osjetili što je to bura..? mamić je biznismen, svašta mu traže, ono što nikome drugome. kriminal, zločin, se treba dokazati, a ne zbog svojih sumnji i nepoznavanja pravila vikati da je netko lopov.

VL
Avatar links
links
13:12 18.12.2017.

lopovi imaju odgovore na sva pitanja

VL
DU
Deleted user
13:27 18.12.2017.

Nisi više onaj stari ne poznamo tee, ukrali su dušu tvoju uzeli nam sve, Grad je već odavno od tebe odustaoo, nekad svi su bili ovdje sve je grmilo.. Ooo Dinamo ooo Dinamo znaj dalje mi smo ovdje jos see borimo x2... Dva su svima znana brata uništila te, od Svetinje ostalo je samo sjećanje, Sve dok živiš ti u nama borit ćemo see, neka znaju vratit ćemo ponos Hrvatskee.. Ooo Dinamo moj Dinamo znaj dalje mi smo ovdje jos se borimo x2..

VL
CE
cenzura
14:43 18.12.2017.

I ovo vještačenje smo je dokaz o montiranoj optužnici s Iblerovog!

VL
MA
..Marsijanac
14:54 18.12.2017.

Mamic bi trebao tuziti Hrvatsku za nanesenu moralnu stetu.

VL
RE
Rex
14:41 18.12.2017.

Da nema Mamica nebi bilo ni ovako dobrog Dinama......to smeta tovarima,a sluzbe bi se trebale puno više pozabaviti kriminalom u Hajduku.....leglo kriminala svih vrsta

VL
ST
stimo
13:07 18.12.2017.

platis porez pa u zatvor oproste ti 300 mil kuna onda si dobar prava drzava nema sto

VL
Avatar Hrvatska-Cuga
Hrvatska-Cuga
13:16 18.12.2017.

Nedajmo prave hrvate braču Mamiće. Oni su naši hrvatski i treba da jih podržavamo makar ne budu osuđeni za ratne zločine u Haagu nego samo za jamanje doma na balkanu. Mi hrvati, mi hrvati..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.