Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izvlačenje novca iz Dinama

Suđenje Mamićima bez Mamića u sudnici, došao jedino poreznik Pernar

Osijek: Nastavljeno suđenje braći Mamić i ostalima na kojem svjedoči Dejan Lovren
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
12.09.2017.
u 15:21

Supruga i kćeri Zdravka Mamića, Marina te Lucija i Iva, svjedočit će 6. listopada na suđenju u Osijeku

Samo poreznik Milan Pernar sjeo je jutros na optuženičku klupu suda u Osijeku, gdje se njemu, braći Mamić i Damiru Vrbanoviću sudi za izvlačenje, kako se tereti, najmanje 116 milijuna kuna iz Dinama.

Damir Vrbanović nije se, naime, pojavio u sudnici, Zoran Mamić i inače rijetko dolazi zbog trenerskih obveza u Saudijskoj Arabiji, a Zdravku Mamiću ulaz na sud zabranjen je sve do okončanja dokaznog postupka zbog čestih ispada.

Supruga i kćeri Zdravka Mamića, Marina te Lucija i Iva, svjedočit će 6. listopada na suđenju u Osijeku. Na klupu za svjedoke sjest će uskoro i bivša te sadašnja supruga Zorana Mamića, odnosno Vanja i Ana Mamić. Predložio je to u utorak USKOK, a složila se i obrana. Zdravko Mamić je, kako je pojašnjeno, uplaćivao je određene iznose na račune svoje supruge i kćeri pa će ih se ispitati o porijeklu toga novca.

Pročitana je danas, inače, sva materijalna dokumentacija, a broj dokumenata je vrtoglavih 2388. Nakon ispitivanja novih svjedoka optužbe, slijedi vještačenje.

Komentara 5

DU
Deleted user
15:47 12.09.2017.

Država nema povjerenja u svoje namještenike i seli postupak u Osijek, a namještenici kojima se ne vjeruje i dalje rade svoj posao? Živa pišurija.

NE
Necujato
00:35 13.09.2017.

U sadasnjoj situaciji kod nas najprije treba napuniti zatvore korumpiranim sudcima i tek onda ce sudovi i sudovanja imati smisla.

DU
Deleted user
14:45 12.09.2017.

ti sve smrdi..od mamaica do takvog suda, fuj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije