Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAČANJE DOKAZA

Suđenje Smiljani Srnec: Tužiteljstvo pozvalo četvero novih svjedoka

Smiljana Srnec
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/4
08.11.2019.
u 22:18

Smiljana Srnec optužena je da je ubila svoju sestru Jasminu Dominić i da je sakrila njezino tijelo u zamrzivaču

Čini se kako Tužiteljstvo nije zadovoljno kako napreduje suđenje 45-godišnji Smiljani Srnec zbog ubojstva sestre Jasmine Dominić. Naime, kako bi učvrstili svoju tvrdnju da je jedino Smiljana imala motiv ubiti svoju sestru i sakriti njezino tijelo u zamzivač, pozvali su na sud i četiri nova svjedoka

Prema 24sata navodi, riječ je Borisu K. iz Palovca, Vladimiru M. iz Strelca, Sonji Š. iz Varaždina te Ranku D. iz Male Subotice. Oni bi trebali više otkriti o odnosima u obitelj Dominić Srnec, a neki od njih već su imali istupe u javnosti. 

Ranko je vlasnik kafića u Maloj Subotici u koji je zalazio Smiljanin i Jasminin otac Martin Dominić - Fredi. Martin Dominić je zalazio u kafić jednom tjedno, pio bi gemišt i puštao bi pjesmu Kemala Montena “Sarajevo, ljubavi moja” i počeo pjevati i plakati. 

- Zvao ju je ‘moja Jaca’. Strahovito ju je volio. Ma ne mogu vam ni opisati što je njemu značila Jasmina. Izlaz iz tuge i bijeg od stvarnosti pronalazio je u nogometu. Cijelo mjesto dolazilo ga je gledati. Kad bi netko faulirao Fredija, svi oko stadiona bismo skočili. Toliko su ga svi voljeli da bi, kad bi on dobio udarac, zaboljelo sve nas - rekao je Ranko medijima. 

Svjedoci Boris i Sonja bi trebali pokazati Sudu kako krivac za ubojstvo ne može biti Jasminin i Smiljanin otac Martin, dok nije poznato zašto je pozvan četvrti svjedok. 

VIDEO: Smiljana Srnec - dolazak u sudnicu

Ključne riječi

Komentara 1

ZO
Zooltan
06:15 09.11.2019.

Obrana će dovesti 99 svjedoka koji nisu niš vidjeli

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije