Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Sudario se vozeći autocestom u krivom smjeru

smrskani audio
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/2
19.12.2009.
u 11:09

Nakon boravka na odmorištu u Dragaliću u blizini Nove Gradiške, vozač honde accord zagrebačkih registracijskih oznaka, u alkoholiziranom je stanju (1,83 promila) krenuo autocestom u krivom smjeru.

SLAVONSKI BROD – Novi slučaj vožnje autocestom u krivom smjeru dogodio se sinoć oko 21 sat u na sjevernom kolničkom traku autoceste A3 kod Dragalića.

Nakon boravka na odmorištu u Dragaliću u blizini Nove Gradiške, S. S. (45), vozač honde accord zagrebačkih registracijskih oznaka, u alkoholiziranom je stanju (1,83 promila) krenuo autocestom u krivom smjeru.



Vozeći se preticajnim trakom, sudario se s Audijem A6 slavonskobrodske registracije, kojim je upravljao 30- godišnji Kristijan Paljuca. U nesreći nije bilo ozlijđenih, nego je pričinjena samo materijalna šteta.

Na mjesto događaja izašla je policija koja je obavila očevid i privela S. S., te ga zadržala na triježnjenju.

 

 

Komentara 11

OB
-obrisani-
12:14 19.12.2009.

LJudi za vozacke dozvole se treba uciti i teorija i praksa a ne preko kumova,rodjaka ili prijatelja KUPOVATI dozvole.

TU
tupslav
13:39 19.12.2009.

@acide@, jeli zato jer smo samo u pasošu Hrvati, u duši samo Tuposlavi?

Avatar kresh_35
kresh_35
11:44 19.12.2009.

puste desetke milijuna kuna hac ce potrosit na besmislena sminjkanja tunela al za senzore krivog smjera prolaska i automatskog alarma na ulazima i izlazima nece

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije