Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Sudarili se kamion, automobil i motocikl, poginuo vozač automobila

nesreća
Nel Pavletić/PIXSELL
02.12.2009.
u 17:49

Neslužbeno doznajemo da je osobni automobil krećući se u smjeru Matulja naglo prešao u lijevi trak kojim se iz suprotnog smjera kretao kamion nakon čega je uslijedio frontalni sudar.

RIJEKA - Policijskim očevidom utvrđeno je da je u prometnoj nesreći koja se dogodila nešto prije 17 sati na Ljubljanskoj cesti na potezu Rijeka-Matulji poginuo vozač škode, Opatijac V.M. (46), dok su druga dva vozača koja su sudjelovala u nesreći, motociklist na kawasakiju M.D. (40) iz Rijeke i vozač kamiona sisačkih registracija R.M. (30) iz Daruvara, tek lakše ozlijeđeni.

Do nesreće je došlo kad je škoda krećući se iz Rijeke u smjeru Matulja iz nepoznatih razloga prešla u lijevu stranu kolnika kojom se iz suprotnog smjera kretao kamion, nakon čega je uslijedio izravan sudar. Motocikl, koji se kretao iza škode, pokušavajući izbjeći nesreću, otklizao je s ceste i udario u rub kolnika.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije