Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNAŽAN PRASAK

Sudar teretnog i putničkog vlaka u Njemačkoj: Ozlijeđen 41 putnik

prometna
Autori: Hina, Vecernji list
05.12.2017.
u 22:11

Putnički vlak sudario se s teretnim na postaji u Meerbuschu

Više desetaka putnika ozlijeđeno je u utorak navečer u sudaru putničkog i teretnog vlaka blizu Duesseldorfa, na zapadu Njemačke, objavila je policija.

Putnički vlak sudario se s teretnim na postaji u Meerbuschu. Uzroci sudara još nisu poznati. Lokalne vlasti objavile su kako je bilo 155 osoba pronađeno u vlaku, a da je 41 osoba ozlijeđena, neki lakše, a neki teže.

Njemački Bild piše da se čuo snažan prasak nakon sudara, a okolnim kućama su se zatresli prozori. Glasnogovornik kompanije National Express izjavio je kako je vozač primjetio prepreku na pruzi i odmah pokrenuo brzo kočenje i obavijestio putnike da čim brže napuste prednji dio vlaka. Nekoliko sekundi poslije došlo je do sudara. 

Putnički vlak pripada kompaniji National Express, osnovanoj kada je Deutsche Bahn privatizirao neke svoje regionalne linije posljednjih godina.

prometna
1/23

Komentara 6

NA
Narcis660
22:48 05.12.2017.

Nikad neznas gdje ces zavrsiti...svakim danom svjedoci smo strasnih prometnih nezgoda.Nekad je zeljeznicki promet bio bar za mene jedan od sigurnijih...

KI
kit1772
03:56 06.12.2017.

https://www.hercegovina.info/vijesti/vijesti/svijet/sest-sirijskih-azilanata-pripremalo-napad-na-bozicni-sajam-u-essenu-135917#news_view sretan bozic frau Merkel

KA
KaraMarko
07:10 06.12.2017.

Ni Njemacka zeljeznica nije kaj je nekad bila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije