Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Sudar jutros privremeno obustavio javni prijevoz na istoku Zagreba

sudar, tramvaj, prometna nesreća
Petar Glebov/Pixsell
15.12.2009.
u 09:48

Tramvajske linije 2 i 3 privremeno su vozile samo do do zagrebačke četvrti Žitnjak zbog naleta teretnog vozila. Ozlijeđenih nema. Do Savišća su do ponovne uspostave prometa u 11 sati vozili

ZAGREB - Zbog jutrošnjeg naleta teretnog vozila na tramvaj linije broj 2 oko 9.20 sati na raskrižju Ulice grada Gospića i Servisne ceste u smjeru Savišća privremeno je bio obustavljen tramvajski promet prema istoku Zagreba.

Tramvajske linije 2 i 3 sat i pol vremena vozile su samo do Žitnjaka, a do Savišća prometovali su gradski autobusi.

Kako su izvijestili iz ZET-a, u naletu kamiona na tramvaj nitko nije stradao, no pričinjena je materijalna šteta na oba vozila.  Nakon što je policija obavila očevid, redoviti tramvajski promet na linijama 2 i 3 prema Savišću uspostavljen je od 11.07 sati.

Komentara 1

LA
Laura Anny
11:25 15.12.2009.

Pitam se kako se vozi kad je klizavo, maglovito i snjezno? Je li ovako?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije