Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOD TIHOG OCEANA

Sudar japanske podmornice i broda kod obale, troje ozlijeđenih

Australia To Join India, US, Japan In Large Naval Exercises
ABACA/ABACA/PIXSELL
08.02.2021.
u 11:45

Monarica je objavila da su članovi posade lakše ozlijeđeni, a da je podmornica oštećena

Japanska podmornica je oštećena, a troje članova posade lakše ozlijeđeno u sudaru s privatnim brodom koji se u ponedjeljak dogodio kod obala Tihog oceana.

Podmornica japanskih morskih obrambenih snaga, odnosno japanske mornarice, sudarila se s brodom kod obale prefekture Kochi na jugu Japana, rekao je Katsunobu Kato, glavni tajnik japanske vlade. 

Kato je prenio tvrdnje obalne straže da privatni brod nije oštećen

Vlasti istražuju detalje incidenta, vrstu broda s kojim se podmornica sudarila i državu u kojoj je registriran, kazao je Kato. 

Monarica je objavila da su članovi posade lakše ozlijeđeni, a da je podmornica oštećena, no da može dalje ploviti.

Komentara 4

NJ
njofra51
12:11 08.02.2021.

Sudar se dogodio kod obala Tihog Oceana!

MA
MatoMato
12:28 08.02.2021.

""Monarica je objavila "" . Google nije bas uvjek dobra opcija

SI
sisavac
12:15 08.02.2021.

mogao bi japan od irana naručiti dvije tri podmornice. ovi teretni brodovi su najveća opasnost za ratnu mornaricu. izuzetno dobro maskirani, nakrcani kontejnerima, puni ribe u ledu, lako unište i najjače ratne brodove. badava ti novi radar i protubrodske rakete, kad te usred noći pogodi veliki brod pun kontejnera iz kine. ti se ni ne snađeš, a već si u vodi, oko tebe sve vrvi plastičnim patkicama...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije