Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKO UBOJSTVO

Sudac maloljetnika koji je izudarao i usmrtio staricu poslao u istražni zatvor

policijski auto
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/2
29.09.2020.
u 10:42

Ubojica je zatim sav krvav otišao u zgradu Policijske uprave splitsko-dalmatinske, koja je u samom susjedstvu, te se prijavio. Prvo je rekao kako je napadnut, a kasnije priznao što je učinio.

Sudac za mladež Županijskog suda u Splitu odredio je istražni zatvor 15-godišnjaku koji se sumnjiči da je u nedjelju kasno popodne ubio 89-godišnju ženu u njenom stanu u Splitu, doznaje se u utorak na Županijskom sudu.

Sudac za mladež istražni zatvor odredio je 15-godišnjem mlađem maloljetniku 'zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela i osobito teških okolnosti'.

Protiv 15-godišnjaka je splitska policija jučer podnijela kaznenu prijavu zbog teškog ubojstva. Sumnjiče ga da je u nedjelju kasno popodne zakucao na vrata stana 89-godišnjakinje na 3. katu Sukošanske ulice u Splitu nakon čega je staricu ugurao u stan. Potom joj je zadao više udaraca od kojih je umrla na mjestu napada.

Kako neslužbeno navode mediji, nakon što ju je ubio, tijelo je odvukao do balkona i tamo ostavio. Iz stana ništa nije nestalo.

Za vrijeme ubojstva sin ubijene starice, koji je s njom živio, radio je.

Ubojica je zatim sav krvav otišao u zgradu Policijske uprave splitsko-dalmatinske, koja je u samom susjedstvu, te se prijavio. Prvo je rekao kako je napadnut, a kasnije priznao što je učinio. Uhićeni 15-godišnjak je tijekom kriminalističkog istraživanja testiran na alkohol i opojna sredstva.

Ključne riječi

Komentara 2

SO
Sotona
12:00 29.09.2020.

Dobro da nije ona ideja na pameti tko tebi majku ti njemu ... Oko za oko pa da vidiš stoko . Naravno nema smisla ni odobrenja a sad da vidimo kao ga osuditi prije nije kažnjavan na deset ili višeli više godina znači dobričina, koji je odgojen kako se treba odnositi prema starijim nemoćnim osobama. Ja bi njega odgajao od sada u zatvoru i to najmanje do njegove 30 godine i onda bi mi se poslije još dodatno 5 godina još javljao da se vidi jeli opet opasan ili izliječen nakon godina u psihijatriji ! Jer da je bio odgojen prvih 15 ne bi trebalo sada ovih 15 godina preodgoja i to naj-manje ... Čim nešto napravi što nije OK: slijedi dodatno liječenje iza brave .. Ne znam šta bi ja napravio da balavac ubije moju baku ili majku ? Zato su ga spremili u zatvor na sigurno da ne bude na domaku prave pravde !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije