Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićen zbog afere sa stečajevima
Povratak na članak

Sudac osumnjičen da je korupciju pretvorio u obiteljski posao - pušten da se brani sa slobode

Mihael Kovačić, sudac Trgovačkog suda u Zagrebu koji je uhićen zbog sumnje da je izvukao milijune kuna iz stečajeva koje je vodio, vrlo se kratko zadržao iza rešetaka istražnog zatvora.

Komentari 10

OS
oszg
17:27 02.03.2021.

Treba smijeniti i predsjednika suda jer kako mu je dolazio djelatnik pijan na posao,radio sto je htio , a ovaj nista nije znao.

VL
DE
DeepState
17:35 02.03.2021.

Potrošio sve na lijekove dabogda klošarčino. Gle face molim te.

VL
DE
DeepState
17:39 02.03.2021.

Kako je moguće da je uopće puštan da se vrani sa slobode ako je moguće da bude osuđen na zatvoraku kaznu dužu od 5 godina?? Koliko će trajati suđenje?? 20 godi a?? Koliko puta će biti odgađane rasprave? Zašto imam osjećaj da će prije izricanja presude pobjeći u BiH???

VL
IC
ICCO
17:58 02.03.2021.

Ma to care, sad pravac Bosna! Mi smo sve više smijurija od države.

VL
DU
Deleted user
13:39 02.03.2021.

Što ste napali čovjeka, pa vidite da je bio pijan i neubrojiv i takav ne može biti kriv, napadate ga samo zato što je Hrvat i što je u HDZ-u! Neka vas bude sram!

VL
TR
Tripoli
17:43 02.03.2021.

Bolje biti mrtav pijan nek mrtav stari...

VL
IM
imamohrvatsku
18:17 02.03.2021.

Što laže da to rade i drugi. Pa naša vlast kaže da su to pojedinačni ekscesi i da ogromna većina sudaca radi savjesno i pošteno. Razočarao me taj čovjek. Amater totalni. Da vodi takav poduhvat i da čim ga malo stisnu sve prizna? Pa gdje mu je čast klana? Nije on fajter, dečko s ulice već salonski kriminalac, birokrat. Krade samo zbog toga jer pretpostavlja da ga neće uhvatiti a ne zbog toga jer je faca. Ne volim takve papke. Ako i kradeš, kradi sa stilom a ne da tu cviliš i moliš. E jado jadni.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.