122 22°C
 • Avatar VrliNoviSvijet
  VrliNoviSvijet:

  Evo da se i ja jedanput složim s Darinkom. Stvarno smo ogrezli u rodjačkom socijalizmu. Danas je na naslovnoj strani VL izjava Borisa Miletića koji kaže da je "pravosuđe prepoznalo važnost brodogradnje"!??? Pa ne bavi se pravosuđe gospodarskom strategijom. Plenković ... prikaži još! pita što je IDS radio svih ovih godina. A što je trebao??? Valjda u demokratskim zemljama direktor, upravni odbor vode poslovnu politiku tvrtke, dioničkog društva u vlasništvu dioničara. Plenković je svojom izjavom zapravo potvrdio da poslovanje i te kako ovisi o utjecaju politike. I sad Uljanik neče u stečaj jer sutkinja "ne želi biti grobar brodogradnje". Ali novaca svejedno nema. Pa zvalo se to stečaj ili raspad, rasulo.. svejedno. U zemljama tržišne privrede firma ide u stečaj, nema druge varijante. Osim ako Plenković ne preuzme radnike u državnu službu i nastave graditi brodove kao državni službenici. Povratak u socijalizam.

 • Avatar Le-Freak
  Le-Freak:

  Jos kada se vidi kako se drugovima uopce ne sudi niti istrazuje zbog korupcije i kradje. Bivsa Muljanoviceva vlada su ih pola ministara krali i malverizirali gdje su stigli. Ali nikom nista.

 • antonelić:

  pametan je darinko ! ... krivci za stanje su suci tj. sudstvo , jer ne radi svoj posao ... a kada sudstvo razvlači procese sauchi , bandiću , sanaderu i ostalim koalicijskim partnerima onda je to u redu i oportuno ... prikaži još! ( dobrodošlo ) ... smeće od čovka ...

Još iz rubrike Vijesti

Damir Krstičević
HRVATSKI DANI SIGURNOSTI

Krstičević: 'Republika Hrvatska je danas sigurna država i to prepoznaju milijuni građana EU'

Ilustracija, konobar
MA NISMO ZATVORILI

'Ako se konobar ne pojavi, nazovite mu tatu, odmah će dojurit

Sinj: Muškarac se zatvorio u kuću i prijeti da će izazvati eksploziju
Na terenu pregovarač

Drama u Sinju: Muškarac se zatvorio u kuću i prijeti da će izazvati eksploziju

9