12 16°C
 • Avatar VrliNoviSvijet
  VrliNoviSvijet:

  Evo da se i ja jedanput složim s Darinkom. Stvarno smo ogrezli u rodjačkom socijalizmu. Danas je na naslovnoj strani VL izjava Borisa Miletića koji kaže da je "pravosuđe prepoznalo važnost brodogradnje"!??? Pa ne bavi se pravosuđe gospodarskom strategijom. Plenković ... prikaži još! pita što je IDS radio svih ovih godina. A što je trebao??? Valjda u demokratskim zemljama direktor, upravni odbor vode poslovnu politiku tvrtke, dioničkog društva u vlasništvu dioničara. Plenković je svojom izjavom zapravo potvrdio da poslovanje i te kako ovisi o utjecaju politike. I sad Uljanik neče u stečaj jer sutkinja "ne želi biti grobar brodogradnje". Ali novaca svejedno nema. Pa zvalo se to stečaj ili raspad, rasulo.. svejedno. U zemljama tržišne privrede firma ide u stečaj, nema druge varijante. Osim ako Plenković ne preuzme radnike u državnu službu i nastave graditi brodove kao državni službenici. Povratak u socijalizam.

 • Avatar Le-Freak
  Le-Freak:

  Jos kada se vidi kako se drugovima uopce ne sudi niti istrazuje zbog korupcije i kradje. Bivsa Muljanoviceva vlada su ih pola ministara krali i malverizirali gdje su stigli. Ali nikom nista.

 • antonelić:

  pametan je darinko ! ... krivci za stanje su suci tj. sudstvo , jer ne radi svoj posao ... a kada sudstvo razvlači procese sauchi , bandiću , sanaderu i ostalim koalicijskim partnerima onda je to u redu i oportuno ... prikaži još! ( dobrodošlo ) ... smeće od čovka ...

Još iz rubrike Vijesti

Trump na putu u Japan
susret s carom

Trumpu u Japanu pripremaju carski doček

Francisko Tajeda s društvom naručio lignje u Grčkoj i platio ih papreno
`Oderali ih`

Naručili šest porcija liganja i šest piva te ostali zatečeni cijenom: Ovo je sramota!

Zdravko Mamić
Sudit će im A. Salitrežić

Proces izručenja Zdravka Mamića počinje u ponedjeljak

15