Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJAVLJUJE NASTAVAK BORBE
Povratak na članak

Sud u Pennsylvaniji odbacio Trumpov zahtjev da se Biden ne proglasi pobjednikom

Pennsylvania je ovaj tjedan potvrdila Bidena kao pobjednika na izborima čime je demokrat dobio njezinih 20 elektorskih glasova.

Komentari 16

PL
@ploto@
06:59 28.11.2020.

Trump se više od pola mandata bavio lažnim optužbama o ruskoj vezi.On je bio neželjeni predsjednik duboke države.

VL
Avatar ukurtapash
ukurtapash
15:28 28.11.2020.

a onda je drugi sudac zahaltao potvrdu, i tako otvorio mogucnost da legislatura sama, bez obzira na izbore, izabere elektore. vl je dno dna koje samo prepisuje s cnna ili associated pressa. a oni pak ne prenose sve vijesti. shvatite, mediji su vam neprijatelji!

VL
Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
05:38 28.11.2020.

Trump se cjeli cetvorogodisnji mandat bavio lazima,muljanjem i petljanijama,pa mora i ovaj mjesec-dva dana.

VL
DU
Deleted user
21:49 28.11.2020.

Volio bih vidjeti tu analizu koja bi nam objasnila lucidnost strategije da se iz podruma i s polupraznih parkirališta pobijedi kandidat koji na svojim skupovima okuplja desetine tisuća ljudi i koji je kod svojih pristalica pobudio entuzijazam dosad neviđenih razmjera.

VL
KA
kažemja
00:37 28.11.2020.

Ovo više nije ni zanimljivo, ni smješno nego je naprosto tužno kako jedan djedica ne može prihvatiti da ga većina Amera više ne želi vidjeti kao predsjednika.

VL
BU
Bubalamala
09:14 28.11.2020.

Ono kad te sudac odbije kojeg si sam postavio trebao bi shvatiti da na galamu neće ići samo čvrste dokaze a toga ni od kuda.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.