Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLIJEDE ŽALBE

Sud u Meksiku smatra da bi kokain trebao biti legalan za osobnu upotrebu

Ilustracija
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
21.08.2019.
u 18:47

Tamošnja je vlada već sugerirala kako će podnijeti žalbu na uredbe.

Grupa koja se bori za legalizaciju kokaina u Meksiku objavila je kako je sud donio dvije odredbe prema kojima bi vlast podnositeljima zahtjeva trebala odobriti korištenje kokaina za osobnu upotrebnu, no ne i za prodaju ili kupnju.

Odredbe nemaju trenutni učinak niti stvaraju presedan ili ukidaju postojeće zakone prema kojima je posjedovanje kokaina nezakonito u Meksiku. Presude bi prvo trebale biti potvrđene od stane visokog suda prije nego bi imale bilo kakav učinak, a Vlada je već sugerirala kako će se žaliti na odredbe, piše Daily Mail.

Ključne riječi

Komentara 2

TO
Toni66
01:25 22.08.2019.

Sud u Meksiku smatra da bi kokain trebao biti legalan za osobnu upotrebu Tamošnja je vlada već sugerirala kako će podnijeti žalbu na uredbe. Eto svjetli primjer kako je pravosuđe slobodno u bilo kojoj državi na svijetu na ovom planetuu i kako zapravo bila diktura ili demonkracija isto ti je sud kao neovisan ... od tamošnjih vladara !! Kad bi bila negdje na svijetu prava sloboda demokracija nebi li bilo fer pitati narod malo nešto dali su za Bio prirodni božiji dar lijek tu biljku te da koriste ako smatraju potrebnim korisnim lijekom !! Znamo da je legalizirano igre na sreću gdje ljudi Kuče izgube na kocki , znamo da prodaju srećke štetne za naivne znamo da prodaju visoko procentni alkohol ,, Znamo da dozvole upotrebu lijekova masu jednu koji imaju jako štetne posljedice a kod velike prevelike doze su jako opasni štetni i smrtonosni . Zašto bio biljku braniti onima koji ju ćele a smrtonosni Duhan stoljećima legalizirali i bogatili se na nesreći smrtno obijelih ? Za kokain se zna da je 50 puta manje opasan od duhana ... Samo eto par pametnih se našlo našalilo prije uz zabranu Alkohola i to ostalo je "to" kokain od pamet iz Amerike, - zabrana .dobro oni bar imaj pravo na oružje za vlastitu odbranu dok druge države te šalju van u rat ako želiš da se braniš baš sa oružje m ......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije