Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prvostupanjska odluka

Srebrnjak: Sud odbio Nogalov zahtjev, ne vraća se na mjesto ravnatelja

Boro Nogalo
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/4
29.12.2020.
u 10:36

Odluka Općinskog radnog suda u Zagrebu podložna je podnošenju pravnog lijeka te nije pravomoćna

Pravna služba Dječje bolnice Srebrnjak izvijestila je kako je Općinski radni sud odbio zahtjev Bore Nogala da se vrati na mjesto ravnatelja bolnice. 

Presudu i Rješenje u predmetu koji se vodi po tužbi tužitelja Bore Nogala protiv tuženika Dječje bolnice Srebrnjak donesena je 22. prosinca. Prema Rješenju, odbijen je zahtjev tužitelja za vraćanjem na dužnost ravnatelja.

U Rješenju stoji da se "odbija prijedlog za donošenje privremene mjere", a riječ je o prvostupanjskoj odluci Općinskog radnog suda u Zagrebu koja je podložna podnošenju pravnog lijeka te nije pravomoćna.

VIDEO Boro Nogalo o odluci o udaljavanju s radnog mjesta

 

Komentara 1

ZV
Zvonko
11:28 29.12.2020.

Nema kod nas pravne države. Da pravna država funkcionira taj gospodin nikad nebi bio smijenjen. Imali smo Imunološki napoznatiji u ovom dijelu Europe a sad ga nemamo. Korupcija je preuzela sve pore ove države.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije