Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEĆE SE VRATITI U DP

Vesna Vučemilović: Sud časti? Pa nije ovo Informbiro. Ako žele uništiti stranku, na dobrom su putu

13.08.2021.
u 17:30

– Nije mi jasno zašto blate Škoru, tako blate cijelu stranku – kazala je Vesna Vučemilović

Komentara 6

ZV
ZVONE
19:27 13.08.2021.

Ostala gospoda u Saboru i oni u skupstini grada Zagreba imaju još tri godine gratis plače i to zahvaljujući gosp. Miroslavu Škori . Svaki put kad dobiju na račun 15 000 kn neka se sjete Škore

Avatar horuk
horuk
18:14 13.08.2021.

DP je gotov. A Vucemilovicka je pametna zena. Cini mi se da imamo mnogo pametnih domoljubnih zena a muskarci su neozbiljni i lupaju mnogo gluposti bez smisla i veze.

FR
francekmali
13:14 14.08.2021.

Svaka sličnost brace i Seke da Kerumovima iz Splita NIJE SLUČAJNA !!!A je li istina da su i braco i Seka Škoro diplomirali kod istog mentora na ekonomiji u Osijeku ????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije