Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Sučeljavanje: Kovačević i Vidović žele na turneju, Milanović bi na TV

23.04.2008.
u 20:10

Dragan Kovačević i Davorko Vidović i dalje su za turneju po Hrvatskoj, Zoran Milanovć smatra da je najboji način sučeljavanje na HTV-u. On je protekla tri mjeseca ponovno obišao većinu organizacija u Hrvatskoj i, kako se može čuti, nije zainteresiran da to napravi još jednom samo zato jer su se u zadnji trenutak pojavila dva protukandidata.

 Smatram da treba obići četiri grada  Zagreb, Osijek, Rijeku i Split  i to ću napraviti. Naravno da je vrijeme kratko, ali pokušat ću doći do svakog člana, makar telefonom, pismom, mailom  najavljuje Vidović, koji očekuje da će u stranci naći logistiku za taj plan.

On drži da TV sučeljavanje nije dobro, prije svega stoga jer je protiv estradizacije politike, a zatim i zato što smatra da nije nužno iznositi sve pred javnost, koja se ne sastoji samo od birača SDP-a i članova stranke, nego i od birača HDZ-a.  Nisam osoba koja će javno, na televiziji, govoriti o našim problemima, to je interna stranačka stvar  kaže Vidović. Dragan Kovačević također je za prezentaciju pred članstvom.

 Bilo bi dobro da Milanović s nama još jednom obiđe teren, ali ako neće, ja ću sigurno to pokušati napraviti do konvencije  kaže Kovačević koji drži da nije u redu podcjenjivati protivnike.

Za Milanovića je međutim, kako se može čuti, sučeljavanje na HTV-u puno viši standard od onog koji se dogodio prije godinu dana, kada su se kandidati u SDP-u sučeljavali na turneji po Hrvatskoj.  Podsjeća da su se Ivica Račan i Ivo Družić sučelili na televiziji 1989. i  da u Velikoj Britaniji ta tradicija među laburistima postoji već 20 godina te bi to ovoga puta bilo dobro i za SDP.  (J. P.)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije