Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Sučeljavanje: Bandić Josipovića slučajno nazvao predsjednikom

milan bandić, ivo josipović
Željko Lukunić/Pixsell
08.01.2010.
u 00:00

- Sa suprugom se nisam razveo zbog stana nego smo imali problema, nisam ja od Josipovića tražio podršku nego on od mene, Sanader se dogovorio s Milanovićem i Josipovićem da destabilizira Vladu i na vlast dovede njih, uvijek bih se liječio u Hrvatskoj, uvjeravao je predsjednički kandidat Milan Bandić

- Sa suprugom se nisam razveo zbog stana nego smo imali problema, nisam ja od Josipovića tražio podršku nego on od mene, Sanader se dogovorio s Milanovićem i Josipovićem da destabilizira Vladu i na vlast dovede njih, uvijek bih se liječio u Hrvatskoj, uvjeravao je predsjednički kandidat Milan Bandić sinoć u sučeljavanju s protukandidatom Ivom Josipovićem građane Hrvatske.

- Iz njegovog stožera idu objede na račun mene i moje obitelji. Govore da mi je otac bio zapovjednik Golog otoka, spominju ljubavnice, silovanja studentica, 8-9 stanova, dionice, ogormnu imovinu, žestoko je Josipović uzvratio Bandiću zatraživši da potpišu sporazum da će onaj koji nije u pravu odstupiti od kandidature.

Rekao je da je Bandić trebao biti šef njegovog izbornog stožera za Zagreb, ali da je pobjegao i da bi tako bio neodgovoran i prema predsjedničkoj dužnosti.

- Nisam se složio s tim izborom, ipak sam ja svoj čovjek – odgovorio mu je Bandić. Ni jedan ni drugi nisu željeli prognozirati slijedi li uhićenje bivšeg premijera Sanadera, a obojica su se složila da Hrvatskoj više ne trebaju "igrokazi" kojima ćemo Europu uvjeravati u raščišćavanje korupcije i kriminala. I jedan i drugi bi odlikovali odlazećeg predsjednika Mesića, i jedan i drugi žele zaštitu privatnosti svojih obitelji.  Bandić drži da je preljub razlog za odstupanje s mjesta predsjendika, Josipović se s tim ne slaže. Obojica su za to da predsjednika biraju građane a ne Sabor, a ni jedan ne bi ljetovao na Hvaru. Josipović i dalje želi odmarati u Baškoj vodi, a Bandić na godišnji ne želi. Ni jedan ni drugi nemaju namjeru nastaviti običaj "s predjsednikom na kavi".

- Može s predsjednikom na internetu – kazao je Josipović, a Bandić je ostao kod svoje parole "S predsjendikom na posao". Kao budući predsjednik Bandić neće "pričati viceve, tužiti građane i svađati se s crkvom", a Josipović će "biti oprezniji u pomilovanju". Bandić se nije mogao sjetiti najboljeg poteza svog suparnika, a Josipović je kazao da je Bandić "šarmantno krenuo sa Sljemena".

Na samom kraju sučeljavanja, Bandiću se dogodio lapsus pa je Josipovića oslovio predsjednikom, a uz malo šale i smijeha "dvoboj" su završili i informacijama o svojim kućnim ljubimcima – Bandić ima zlatnog retrivera Rudija, a Josipović kornjačicu Korni.

Ključne riječi

Komentara 83

BT
bili-tartuf
00:46 08.01.2010.

Boljsevizam-Centralizam od Esdipi-Milancéta i automatski priko Josipovicá , je prosá osim na Kubi, Venezueli, i S.Koreji,...a Bandic´je \"nuzno zlo\" za prelaz na EU-Socijalizam...(koji nije-jednoumlje)..

Avatar icka79
icka79
00:47 08.01.2010.

Bandićevi uspjesi; -bježanje pred policijom -loše ceste sa jeftinim asvaltom -mafijaška organizacija $Holding\" -wc -urušavanje Zagrebačkih kvartova -devastacija Zagrebačkih spomenika kulture -korupcija -jednoumlje u gradskoj upravi -zapošljavanje jarana -otrovna voda -pomanjkanje opće kulture -Sopnica-jelkovec -Zagreb parking -korupcija -zet -Zagrebačke ceste -Arena -Sveučilišna bolnica -Stadion Maksimir Ako sam nešto zaboravio dodajte molim.

OB
-obrisani-
00:45 08.01.2010.

@bili-tartuf Reci mi iti jedan zazloga zašto bih s desničarom raspravljao o mom drugu Milanu? Kakve veze imate vi s desna na frakcijskim borbama na ljevici?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije