Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dueli

Sučeljavanja bi zbog tijesne razlike morala biti presudna

sučeljavanje
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
08.01.2015.
u 18:55

Žarko Puhovski smatra da je kandidatima minus što duele rutiniziraju, a plus im je što su pred kamerama bez svojih stožera

Kako su pred biračima još dva TV sučeljavanja dvoje predsjedničkih kandidata, postavlja se pitanje mogu li ti obračuni biti presudni u dosad najneizvjesnijoj utrci za Pantovčak?

– TV sučeljavanja u pravilu malo utječu na odluku birača, ali ovaj put ona bi ipak mogla i morala imati presudnu ulogu jer je utrka tako tijesna. No, problem je što nasuprot kandidatima stoje nesposobni novinari, s izuzetkom Mislava Bage koji je do sada jedini bio na visini zadatka. RTL i HTV su loše odradili posao. Danijela Trbović bila je poput kakve domine, nedostajali su joj samo kožna odjeća i bič – reče politički analitičar Žarko Puhovski dodavši da je loše što se izborni kandidati u studiju ne sučeljavaju jedan s drugim, nego s novinarima. Samim kandidatima minus je što sučeljavanja rutiniziraju, stalno ponavljaju iste stvari, dok im je plus što su tada prepušteni samima sebi.

– Sreća je da su tada oboje bez svojih stožera jer im greške i nastaju u stožerima – kaže Puhovski. Za sučeljavanje na Novoj TV interes su iskazale i svjetske novinske agencije. Snimke će prenijeti France Presse, a dolazak je najavila kineska novinska agencija Xinhua. 

>> Kolinda odbila sučeljavanje u Lisinskom 

>> RTL: Josipović je za nastup dobio ocjenu 3.11, a Grabar Kitarović 3.07

Komentara 37

GO
google385
19:05 08.01.2015.

ja sam vec presudio josipivicu nedam glas jer je lijencario pet veliki I dugi godina molim pidrsku

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
19:02 08.01.2015.

Kandidatu SDP-a i ORAH-a ne mogu pomoći ni sučeljavanja: vidimo rezultate njegove petogodišnje vladavine.

GO
google385
19:07 08.01.2015.

josipovic koketira sa rusima balkanom I istokom I mlati po klaviru zapad I NATI su nasa buducnost zato glas kolindi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije