Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lokalni izbori

Sučelili se župan Dobroslavić i izazivač Grmoja

Nikola Grmoja i Nikola Dobroslavić
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
25.05.2017.
u 20:32

Zbog tehničkih problema sučeljavanje će biti prikazano danas

Župan dubrovačko-neretvanski Nikola Dobroslavić iz HDZ-a i Mostov kandidat za to mjesto Nikola Grmoja jučer su se sučelili. Zbog tehničkih problema sučeljavanje će biti prikazano danas u emisiji RTL Direkt (22.15).

- Naglasio sam važnost promjena – županiji treba energičan, a ne pasivan župan koji je više vremena proveo po putovanjima u Bruxellesu nego na rješavanju problema u županiji. Najavio sam i rezanje troškova Ureda župana, troškova dnevnica i putovanja kao i da ću osigurati sredstva za besplatne udžbenike svoj djeci naše županije - komentirao je Grmoja.

- Nisam zaboravio ni poljoprivrednike, za koje moramo hitno razraditi strategiju razvoja, ni naše starije sugrađane za koje sada županija ne skrbi dovoljno. Potrebno je poboljšati i osigurati jednaku zdravstvenu zaštitu za sve stanovnike županije, zadržati liječnike poticajnim mjerama poput rješavanja stambenog pitanja i pružanja mogućnosti stručnog usavršavanja liječnika specijalista. Financiranje projekata bit će učinkovitije kroz plansku prijavu na natječaje za sredstva iz fondova Europske unije, a posebno ćemo se usmjeriti na održivo korištenje kulturne i prirodne baštine grada Dubrovnika i županije – izjavio je Nikola Grmoja.

Komentara 7

Avatar majmunranko
majmunranko
21:03 25.05.2017.

To je onaj Nikola Grmoja koji lobira za rusku Sberbank, zar ne?

B2
bokida 2
21:24 25.05.2017.

Ajde Grmoja šta ti nije dosta više komedija sa Buljom. Malo ste se preračunali. Nije vas Plenki bez veze nogirao.

TR
Trisestrice
08:04 26.05.2017.

A sto je rekao gospodin Dobroslavic? Cini mi se da je ovo Mostov placeni clanak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije