Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Početak suđenja

Udarila studenticu: Priznajem, vozila sam pijana i usmrtila Mariju Ćorić

Split: Sudjenje Ivani Teni Gotovac za prometnu nesreću u kojoj je poginula djevojka
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/6
08.07.2019.
u 14:37

Ivana Tena Gotovac Soldić je pod utjecajem alkohola prešla preko crvenog svjetla na semaforu te automobilom na pješačkom prijelazu udarila studenticu, a nakon toga je pobjegla

Na Županijskom sudu u Splitu počelo je suđenje Ivani Teni Gotovac Soldić koja je krajem listopada prošle godine u prometnoj nesreći u Splitu usmrtila 19-godišnju studenticu Mariju Ćorić.

– Priznajem da sam pijana vozila Audi i usmrtila Mariju Ćorić, ali se ne osjećam krivom za drugu točku optužnice prema kojoj sam pobjegla s mjesta nesreće – rekla je ona u početku suđenja, pišu 24 sata.

Ona je pod utjecajem alkohola prešla preko crvenog svjetla na semaforu te automobilom na pješačkom prijelazu udarila studenticu, a nakon toga je pobjegla. Dogodilo se to 26. listopada oko 21.30 sati na raskrižju Puta iza nove bolnice i Poljičke u Splitu.

Nakon što ju je udarila automobilom te je odbacila s pješačkog prijelaza, studentica je od teških ozljeda umrla na mjestu nesreće, a vozačica se dala u bijeg.

Kad su policajci nekoliko sati nakon nesreće pronašli njezin automobil u Kranjčevićevoj ulici, ona ih je uvjeravala da ga nije vozila, već da joj je automobil bio ukraden. Iako je prošlo nekoliko sati od nesreće, izmjeren joj je 1 promil alkohola.

Komentara 6

JU
juma
14:49 08.07.2019.

Nazalost danasnje zene piju vise od muskaraca, a zensko tijelo daleko slabije podnosi alkohol. Zato se po partijima i nocnim klubovima moze vidjeti uglavnom cure kako povracaju i bauljaju cetveronoske. Nekad je bilo drugacije, ali ta vremena su proslost.

Avatar Forest Trump
Forest Trump
16:07 08.07.2019.

Nedužna je po pitanju bijega sa mjesta nesreće jednako koliko je i prirodna plavuša . Kako god otišla je popiti još koji bićerin za kuražu

DU
Deleted user
14:44 08.07.2019.

jadno.... policija ili hitna nisu je našle na mjestu nesreće... a ocvala partijanerica se ne osjeća krivom... meni je krivo kad nagazim na puža.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije