Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jurak se nije pojavila

Suđenje Sanaderu i ostalima iz afere Fimi media odgođeno do studenog

Nevenka Jurak i Mladen Barišić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/3
11.09.2018.
u 10:12

Razlog odgode je teško zdravstveno stanje Nevenke Jurak.

Suđenje Ivi Sanaderu i ostalim optuženima u aferi Fimi media, odgođeno je do studenog. Razlog tome je teško zdravstveno stanje Nevenke Jurak, a njezin odvjetnik Krešimir Vilajtović pojasnio je da su zdravstveni problemi razlog zašto se nije pojavila na današnjoj raspravi.

Zamolio je sudsko vijeće da isključi javnost dok on sudu bude objašnjavao kakvih sve zdravstvenih problema Nevenka Jurak ima, a sud je tom zahtjevu udovoljio.

Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL

Ponovljeno suđenje ušlo je u završnu fazu i optuženici bi trebali iznijeti obrane, no kada će se to dogoditi za sada je neizvjesno jer i Nevenka Jurak želi nazočiti iznošenju obrane ostalih optuženika. U studenom bi se stoga ponovno trebalo vidjeti je li joj se zdravstveno stanje poboljšalo odnosno je li sposobna nazočiti raspravi.

Komentara 7

Avatar rubinet
rubinet
11:33 11.09.2018.

ovo je tragikomedija!

Avatar southman
southman
11:41 11.09.2018.

Niti u procesu u kojem doista imaju hrpu dokaza neće ga uspjeti osuditi !? Pustite " ćaću " na utakmicu sa Španjolskom, nemojte zafrkavati i njega i nas u nečemu što nema nikakva smisla

MI
midea
12:12 11.09.2018.

farsa se nastavlja ....sve do zastare !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije