Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
scool projekt

Styria: SCOOL - Startala je prva hrvatska medijska akademija

styria scool
VL
24.10.2012.
u 09:16

Projekt medijske grupacije Styria osmišljen je kako bi studentima različitih fakulteta pružio priliku da se kroz izradu poslovnog slučaja upoznaju s funkcioniranjem ove medijske kuće, njezinih projekata i medijskog svijeta uopće

Od ovog tjedna počela je serija predavanja i rješavanja poslovnih slučajeva u kojoj će se 16 studenata zagrebačkog fakulteta upoznati s funkcioniranjem i poslovanjem digitalnog dijela Styrije. Glavna tema poslovnih slučajeva je redizajn portala Budi.in, lifestyle portala Styrije, obrađen s četiri aspekta: digitalni razvoj, redakcija, marketing i prodaja.

Nakon serije predavanja i poslovnih slučajeva, studenti će provesti 2 tjedna u job shadowingu kako bi iz prve ruke vidjeli kako se odvija poslovanje u medijima.

Po završetku akademije polaznici će prema vlastitom izboru moći ostati raditi unutar Styrije na konkretnom razvojnom projektu iz sfere digitalnog poslovanja čiji launch je planiran za sljedeću godinu. Na taj način studenti će dobiti konkretna poslovna znanja i vještine iz sfere digitalnih medija.

Na prvom predavanju održanom danas studenti su još jednom potvrdili velik interes za akademiju, ali i za medijsku industriju općenito. Studenti različitih fakulteta, od ekonomije i novinarstva do dizajna i grafičkog dizajna svojom su prijavom na ovaj projekt izrazili zanimanje za poslovanje Styrije kao najveće medijske kuće u Hrvatskoj, a mi smo sigurni da će im znanja i iskustvo koje će steći biti vrlo korisni za njihov daljnji profesionalni razvoj.

Idućih nekoliko tjedana detaljno ćemo izvještavati o zbivanjima na Styria: SCOOL medijskoj akademiji kako bi svi zainteresirani dobili uvid što mogu očekivati ako se i oni dogodine odluče prijaviti i na konkretnim poslovnim situacijama iz sfere medija stjecati znanja i praktične vještine izrazito korisne za budući razvoj poslovne karijere.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije