Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
T. KRASNEC IZ Bruxellesa

Stvara se nova politička zajednica u Europi, što to znači za BiH? Sve je stalo u dva paragrafa

24.06.2022.
u 20:53

Dan nakon što je Europsko vijeće u Bruxellesu usvojilo zaljučke koji daju status kandidata za Europsku uniju Ukrajini i Moldaviji, ali i govore o jasnijem putu za Bosnu i Hercegovinu do takvog istog statusa na koji BiH čeka od 2016., Hrvatski narodni sabor koji okuplja hrvatske političke stranke u BiH priopćenjem je pozdravio takve zaključke, a predsjednik RH Zoran Milanović nazvao ih je "ciničnim, sadističkim bezobrazlukom", farsom i izdajom, zbog koje on "umire od stida".

Komentara 19

Avatar dalmos Zadar
dalmos Zadar
05:13 25.06.2022.

HDZ i Plenki kupise vrlo mocne zrakoplove,HDZ iPlenki izgradise Peljeski most HDZ iPlenki uvedose Euro u HR HDZ i Plenki uvedose Hrvatsku u sengen sasvim druga slika u EU je sadA inace da nije Plenkija cekali bi ko zna koliko ulazak u euro zonu i sengen i duze od Bugarske i Rumunije.SRITNO PLENKI

Avatar dalmos Zadar
dalmos Zadar
13:50 25.06.2022.

Jednostavno volim ovu Hrvatsku koja nesto znaci koja moze razgovarati sa svima u svitu,Hrvati to zasluzuju,evo i ovi rejteing od mudisa i drugi itekako puno znaci prvi put u povjesti.Sritno Plenki

Avatar razbojnik404
razbojnik404
21:36 24.06.2022.

Da on umire od stida za to postoji tisuću i jedan razlog. Nema to nikakve veze s BiH!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?