Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
terme tuhelj

Stuntrider Chris Pfeiffer oduševio seminariste Fotosofije

fotosofia,chris pfeiffer (1)
Foto: Fotosofia
1/27
12.07.2012.
u 15:23

Četverostruki svjetski prvak u kaskaderskoj vožnji motocikla pozirao je seminaristima

Chris Pfeiffer, Red Bullov šampion "stuntridinga", gostovao je na besplatnom fotoseminaru Fotosofia koji se pod stručnim vodstvom Damira Hoyke održao od 24. lipnja do 1. srpnja u Termama Tuhelj. Pfeiffer je seminaristima pozirao kao model za snimanje akcijske fotografije. Kako kažu organizatori, ovaj je četverostruki svjetski prvak u kaskaderskoj vožnji motocikla svojom jednostavnošću i srdačnošću smjesta osvojio sve nazočne.

– Mogla bih vrištati od bijesa što sam umjesto "širca" na fotoaparatu imala teleobjektiv u trenutku kad sam sjedila, a Chris je na pedesetak centimetara počeo na prednjem kotaču kružiti oko mene – rekla je Petra Vukoša, seminaristica iz Rijeke.

Pfeiffer je na licu mjesta izmislio "stunt" koji će prikladno nazvati Fotosofia, a u čijem mu je izvođenju pomogao sam Hoyka. On je pridržavao košarkašku loptu dok je Pfeiffer kružeći ispred njega na manje od metra hvatao potreban balans, preuzeo loptu i vozeći na zadnjem kotaču zabio koš.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije