Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTAVILA GA U TRAMVAJU

Studentica pronašla laptop Dalije Orešković: 'Moja heroina! Bila sam pregladna, pod stresom, neispavana...'

Dalija Orešković
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/2
24.03.2021.
u 08:47

"Ne vrijedi ništa. Nema ni kompromitirajući sadržaj. Ali ima puno pravnih i programskih materijala na kojima sam dugo i predano radila. Upomoć!" objavila je sinoć Orešković

Sinoć oko 20 sati saborska zastupnica Dalija Orešković putovala je javnim prijevozom kući te je u tramvaju zaboravila torbu s laptopom, ali, srećom, nije ga nepovratno izgubila.

"Laptop je star i derutan. Ne vrijedi ništa. Nema ni kompromitirajući sadržaj. Ali ima puno pravnih i programskih materijala na kojima sam dugo i predano radila. Upomoć!" objavila je Orešković sinoć na Twitteru.

"Tako sam ljutita sad. Što nisam radila back-up. Napravila bilo što. Ništa mi ne može nadoknaditi vrijeme i uloženi trud u moje projekte. Bila sam pregladna i pala mi je koncentracija", stoji u drugom tvitu.

Srećom, laptop je pronašla poštena studentica koja ga je uključila i shvatila da se radi o laptopu saborske zastupnice.

"Nazvala sam djevojku, zlatna je cura i naći ćemo se kad krene na faks da mi dostavi laptop. Protekli tjedni su mi bili toliko stresni zbog privatnih, obiteljskih problema, noć prije spavala sam samo dva sata i na povratku s posla govorila sam sama sebi kako ne smijem ostaviti laptop. I eto, ostavim ga", rekla je Orešković za 24sata.

Djevojci je Orešković zahvalila javno i putem Twittera.

"Poštovana, hvala Vam do nebesa! Moja ste heroina dana!" tvitala je.

 

 

Komentara 52

BU
Bubreg2020
09:06 24.03.2021.

....a vodila bi državu.

LU
Ludwik
10:07 24.03.2021.

Trebala je laptop odnijeti u DORH....

Avatar barba_barba
barba_barba
09:47 24.03.2021.

steta ca ni bilo nekih videoklipova iz "kucne radinosti"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije