Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Studentica Noemi Berlusconija oslovljava s 'papi'

29.04.2009.
u 12:18

RIM – Na proslavu 18. rođendana lijepe talijanske studentice Noemi prije tri dana iznenada je došao premijer Silvio Berlusconi (72). Darovao joj je ogrlicu s dijamantima. Visoka, plavokosa, s licem djevojčice zainteresirala je Berlusconija, koji je poslije sastanka vlade u Napulju došao na njezinu proslavu u vilu Santa Chiara oko 22 sata noseći u ruci, kao princ na konju, skupocjeni dar.

Studentica Noemi Letizia oslovljava Berlusconija s "papi" (tatice) i kaže kako je on za nju drugi otac.
- Kada sam ga vidjela na svojoj rođendanskoj proslavi, nisam mogla vjerovati, bila sam presretna - kaže Noemi koja radi na jednoj lokalnoj televiziji sudjelujući u tipičnim besmislenim razgovorima više zbog svoje ljepote negoli zbog svojega uma, ali bi, dakako, htjela postati televizijska zvijezda. Kaže kako zna raditi sve što i najpoznatije TV zvijezde.

Noemina majka Anna, također ljepotica, i sama je svojedobno nastupala kao ukras u nekim televizijskim emisijama lokalne TV postaje.

Taj kavalirski Berlusconijev potez razljutio je njegovu suprugu Veronicu Lario.
- Nije došao na ni jedan 18. rođendan vlastite djece iako je bio pozvan - rekla je Veronika o Silviju. Dakle, na rođendanima svoje troje djece, koliko ih ima s Veronicom (u prvom braku imao je dvoje djece, Piersilvija i Marinu, koji su sada na čelnim mjestima njegove tvrtke Mediaset), Silvio nije bio među uzvanicima, dok je, iako nije bio pozvan, stigao na 18. rođendan lijepe Noemi.

Veronica Lario ide i korak dalje, odnosno kaže kako se njezin suprug zabavljao kao car. Vijest o Silvijevu dolasku na Noemin 18. rođendan Veronicu je više nego iznenadio.

Berlusconi je stalno okružen lijepim djevojkama, a neke namjerava kandidirati na listama svoje stranke na idućim izborima za Europski parlament. Glede mogućih budućih kandidatkinja, Berlusconi kaže kako to nisu one koje spominju novinari.

- Imena kandidatkinja koja sam pročitao u novinama su izmišljena, ne radi se o njima. Ako jedna osoba ima dva fakulteta i govori više jezika, zašto ne bi bila kandidatkinja na izborima. Zar samo zato što je jednom bila na televiziji ne može ući u politički svijet - govori Berlusconi. Veronica Lario je za supruga-premijera kazala da je "besramni šeprtlja".

Alessandra Mussolini izjavila je kako je njezin djed Benito bio veliki ženskar, ali nikada nije ni jednu svoju priležnicu promaknuo u ministricu. Ta opaska se odnosila na ministricu Maru Carfagnu, koja je svojedobno pozirala gola za kalendar, a sada vodi ministarstvo za ravnopravnost.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije