Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HSP DR. A. Starčević

Studenti od dekana na e-mail dobili program stranke

\'02.04.2011., Kutjevo - Ruza Tomasic odrzala je konfernciju za novinare. Pero Coric, glavni tajnik, i Radoslav Galic, predsjednik zupanijske organizacije HSP-a dr. Ante Starcevic.  Photo: Dusko Mirko
\'Dusko Mirkovic/PIXSELL\'
10.11.2011.
u 19:30

Svatko ima pravo na svoje mišljenje. E-mail je kao poštanski sandučić u koji svatko može ubaciti letke koje želi, kaže Galić.

Na e-mail adrese dijela studenata osječkog Elektrotehničkog fakulteta stiglo je pismo dekana prof. dr. Radoslava Galića u kojemu se predstavlja program HSP-a dr. Ante Starčević, a dekan je na listi u IV. izbornoj jedinici.

"Eteefovci" su, kažu, ogorčeni načinom iskorištavanja svojih podataka u predizborne svrhe.

U pismu se Galić obraća studentima, inženjerima i diplomiranim inženjerima ETF-a.

"Ako želite, možete se pridružiti radu HSP-a dr. Ante Starčević. Shvaćam da možete imati i druge političke opcije ili se uopće ne baviti politikom, ali pozivam vas da podržite moj program i vjerujete da ću zastupati i vaše interese te da glasujete za prof. Radoslava Galića i da me preporučite svojoj rodbini i prijateljima", stoji u e-mailu.

Prozvani dekan Galić ističe kako pismo nije proslijedio on, nego njegov izborni stožer.

– Svatko ima pravo na svoje mišljenje. E-mail je kao poštanski sandučić u koji svatko može ubaciti letke koje želi – kaže on.

Rektorica osječkog Sveučilišta Gordana Kralik nije upoznata sa slučajem.

– Ovo mi je prvi glas. Provjerit ću točnost informacije, a dekana upozoriti da takvo što ne čini. Sveučilište nije politički poligon – poručila je G. Kralik.

Komentara 9

Avatar pandarean_brewmaster
pandarean_brewmaster
13:58 11.11.2011.

Sad imaju njegovu adresu. Neka ga fino pretplate na neku spam listu i neka ga pitaju kroz mjesec-dva, da li se slaze s onom svojom izjavom o sanducicu :D

HS
Hrvatski sin
20:39 10.11.2011.

podržavam Ružu Hrvatsku.

DO
doktorica
10:05 11.11.2011.

a kad će početi nešto i dijeliti?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije