Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOM U KARLOVCU
Povratak na članak

Studenti će sobe otvarati posebnim karticama

Karlovački Studentski dom za 165 gostiju bit će najmoderniji dom u Hrvatskoj, s cijenom smještaja od 600 do 750 kuna

Komentari 8

Avatar Dr Evil
Dr Evil
10:45 16.03.2016.

kreditnim karticama?

VL
Avatar nijeminišta
nijeminišta
11:10 16.03.2016.

"Studentska soba otvara se uz pomoć posebne kartice, poput sobe u hotelu s povećim brojem zvjezdica." - vauuuuuu!!!! "posebne kartice"... "poveći broj zvjezdica"... baš me zanima sa koje je planete pala ova novinaraka??? u bilo kojem osrednjem hotelu u aziji, evropi, americi, africi... ovo se koristi već 20 godina... strava od "novinarke"...

VL
Avatar Štilcovana_Katabolcna
Štilcovana_Katabolcna
12:23 16.03.2016.

Svako tko završi fakultet u RH i kani otići u inozemstvo prvo mora namiriti ono što smo svi kao društvo uložili u njegovo školovanje. Amen. I onda široko vam polje.

VL
AA
aabbcc
10:57 16.03.2016.

Bolje da sobe otvaraju preko koda na momilu ili jos bolje da ubacuju po 5kn svaki put na otvaranje sobe onako ko na wc-ima.

VL
MA
Marko Antonije
10:39 16.03.2016.

Ovo je lijepo. Neka bude dobro studentima . 2.Problem BRANITELJA RH Nije pošteno da se oni koji su stavili svoje tijelo u obranu nam Hrvatske i danas ,nakon 20 godina što je rat završio, njihov još traje.. Mislim da sum da su VETERANI u USA najbolje zaštićeni pa predlažem da se i u Hrvatskoj donese ISTI Zakon. Unutar tog Zakona je briga za invalide i one oboljele od PTSP-a za koje predlažem identični postupak za utvrđivanje oboljelih, Za one kojima s se DOKAŽE oboljenje treba ODMAH : -oduzeti oružni list za pištolj i sam pištolj -oduzeti oružni list za lovačko naoružanje i lovačku pušku -oduzeti vozačku dozvolu i zabraniti upravljanjem vozilom -oduzet plovidbenu dozvolu i zabraniti upravljanje plovilom -sve oboljele odstraniti iz rada u državnoj upravi Oni su BOLESNI i o njima država treba voditi brigu da ne rade štetu drugima i državi. Ostale BRANITELJE treba Država RH u potpunosti riješiti kao i u USA.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.