Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVAC ISPRED BUDUĆNOSTI
Povratak na članak

Studente zbog turista izbacuju na ulicu

Zbog te neugodne situacije koju godinama trpi jedna od najranjivijih skupina društva apel splitsko-dalmatinskom županu Blaženku Bobanu uputio je Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu

Komentari 5

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
04:53 29.06.2019.

A da su studenti vlasnici tih apartmana ili njihovi roditelji oni kao nebi turistima davali apartmane u najam, bože dragi u tim godinama biti tako kvaran doista je porazno.

VL
KO
korektor1619
21:47 28.06.2019.

A zašto ne bi , svatko sa svojom imovinom čini što ga volja. Da ne bismo i to trebali plaćati. Ogromne novce izdvajamo za za propale studente, za one koji nakon sudija odlaze van, ili parazite na filozofskom i sličnim besmislenim i beskorisnim studijima. Konačno treba uvesti privatne studije pa će svatko razmisliti što će studirati i tko će ga i zašto kreditirati.

VL
DU
Deleted user
21:53 28.06.2019.

Taj problem u Splitu do sada nije postojao???? Naslov je stvarno mega jak!

VL
DU
Deleted user
23:18 29.06.2019.

Što bi trebalo stanodavca biti briga za budućnost nekog studenta. Čovjek misli na svoju budućnost. Nije stanodavac neka humanitarna kategorija da misli o budućnosti i školovanju tuđe djece.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.