Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strujni udar

Tragedija u Lici: 32-godišnjak ušao u trafostanicu i poginuo

Trafostanica
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
20.02.2018.
u 09:44

Nastavlja se kriminalistička istraga o razlozima ulaska u trafostanicu

Policija je utvrdila da je smrtno stradali muškarac, čije je tijelo pronađeno sinoć kod trafostanice industrijske zone M.O.L., 32-godišnji muškarac iz Ličkog Osika, doznaje se u utorak iz Policijske uprave ličko-senjske.

O pronalasku tijela stradalog muškarca kod trafostanice industrijske zone M.O.L.  policija je dobila dojavu sinoć oko 18.50 sati.

Iz Policijske uprave ličko-senjske jutros su naveli da je smrtno stradali muškarac s 22-godišnjim mladićem, iz za sada neutvrđenih razloga, ušao u trafostanicu koja je u prostoru poduzeća 38-godišnjaka iz Ličkog Osika na području poslovne zone.

Nastavlja se kriminalistička istraga o razlozima ulaska dvojice muškaraca u trafostanicu i okolnostima stradanja starijeg od njih od strujnog udara.

 

Komentara 11

GO
goran2hr
10:54 20.02.2018.

Za početak, pa vrata su sigurno bila zaključana, tako da nije "ušao", nego provalio. Razlozi? Cu, Al, Fe...

KM
kmerotrijeb
10:30 20.02.2018.

Rudarenje bakra je uvijek bilo opasno... Jedno od najkraćih i najefikasnijih suđenja u povijesti RH...

KR
krezubikrkan
09:57 20.02.2018.

cigani išli krasti bakar

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije